Πέμπτη 20 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εκκληση Μπάγεβιτς

Ζητά από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να αποφύγουν τα επεισόδια. Την ίδια ώρα η ΠΑΕ ζητά από τον αθλητικό δικαστή την τιμωρία της ΑΕΚ

Να ηρεμήσει τα πνεύματα ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ προσπάθησε χτες ο προπονητής του Ολυμπιακού, που τόνισε παράλληλα ότι κάποιοι θέλουν να φανατίσουν εσκεμμένα την ατμόσφαιρα.

"Δε θέλουμε να υπάρχει φανατισμός ούτε επεισόδια και σκοτωμοί. Αλλοι τα θέλουν αυτά. Οποιος είναι καλύτερος ας κερδίσει στο γήπεδο", δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων.

Οσον αφορά το θέμα της συμπεριφοράς του στα αποδυτήρια του "Νίκος Γκούμας" μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου, ο Ντούσκο διευκρίνισε ότι το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν με τον φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ Νίκο Πανταζή. "Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε κανένα. Ο μόνος που έβρισα ήταν ο Πανταζής και όλοι ξέρουμε γιατί. Με τον κ. Στράτο είχα μόνο ένα διάλογο", επισήμανε ο Μπάγεβιτς.

Κατά τα άλλα ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού για το 4 - 1, αφού τέτοια ευρεία και εύκολη νίκη δεν την περίμενε ούτε ο ίδιος. "Περίμενα θετικό αποτέλεσμα, όχι όμως τόσο εύκολα. Δείξαμε πολλά θετικά πράγματα και απλότητα στο παιχνίδι μας και αυτό μου άρεσε. Πάντως αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Αλλωστε ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, αφού ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα μας κυνηγήσουν μέχρι το τέλος, ενώ και οι ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία ίσως αποδειχθούν πιο δύσκολες από τους μεγάλους", κατέληξε ο Ντούσκο.

Τέλος, όσον αφορά τον αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Μπάγεβιτς σκέφτεται να προφυλάξει τους παίκτες που έχουν κάρτες ώστε να μη λείψουν από τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Ετσι ίσως απουσιάσουν από τον αγώνα οι Σαμπανάζοβιτς και Βαρεσάνοβιτς που βρίσκονται στα όρια, αφού έχουν 5 κίτρινες.

Παρά όμως τις προσπάθειες τους Μπάγεβιτς να ρίξει τους τόνους η ένταση στις σχέσεις ΑΕΚ και Ολυμπιακού καλά κρατεί. Με χτεσινή επιστολή προς τον αθλητικό δικαστή η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" καταγγέλλει τα όσο συνέβησαν στον μεταξύ τους αγώνα και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία της ΑΕΚ ως υπεύθυνης των γεγονότων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ