Τρίτη 25 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2-3
Εφερε τα πάνω κάτω

Τα πάνω κάτω μέσα σε τρία λεπτά έφερε χτες στο Βύρωνα ο ΠΑΟΚ και κατάφερε τελικά να επιβληθεί του Αθηναϊκού με 3-2 στο χτεσινό παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής.

Οι Θεσσαλονικείς, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 στο τέλος του ημιχρόνου, εντούτοις στην επανάληψη ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να πετύχουν την τρίτη τους σερί νίκη. Αντίθετα ο Αθηναϊκός στην επανάληψη κατέρρευσε.

Στο 17 ο Σαμπατίνι άνοιξε το σκορ για τους Βυρωνιώτες με απευθείας φάουλ, ενώ στο 28 ο Βέλλης διπλασίασε τα γκολ για τους γηπεδούχους με κεφαλιά.

Νέα τροπή στο παιχνίδι έδωσε ακριβώς με τη λήξη του ημιχρόνου ο Κώστας Φραντζέσκος, που με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1.

Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ με τον Σιδηρόπουλο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βρύζας με κοντινό πλασέ έδωσε τη νίκη στον Δικέφαλο.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κεφαλάς, Γκόλτσος, Ντέμπιτς, Σπίνουλας (68 Αρμίλαγος), Σαμπατίνι, Τσιρόνης, Βελλής, Σκάρα, Κοζανίδης (65 Γκίνο), Σιδηρόπουλος.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Χατζηζήσης, Πίρβου, Τασιόπουλος (40 Ζουμπούλης, 72 Ζαφειρίου), Κολομπούρδας, Καπετανόπουλος, Ζαγοράκης, Φραντζέσκος, Βρύζας, Τουρσουνίδης, Μαραγκός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ