Τρίτη 25 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
"Πρόσω" για τελικό

Η Βουλιαγμένη κέρδισε στη Γιουγκοσλαβία την Μπούντβα με 5-4

"Πρόσω ολοταχώς" για τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Ευρώπης ταξιδεύει η Βουλιαγμένη, που νίκησε εκτός έδρας τη γιουγκοσλαβική Μπούτβα με 5-4 και έκανε έτσι το πρώτο μεγάλο βήμα για πρόκριση.

Οι παίκτες του Γιάννη Γιαννουρή, αν και έχουν τη ρεβάνς στην έδρα τους, εντούτοις από το πρώτο κιόλας παιχνίδι έδειξαν αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσουν τον δρόμο για τον τελικό από το πρώτο παιχνίδι. Ετσι με μεγάλο πάθος και ασφυκτική άμυνα, αλλά και τεράστια ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μέσα στην καυτή έδρα των Γιουγκοσλάβων.

Μορφή του αγώνα ήταν ο διεθνής παίκτης του ΝΟΒ Γιώργος Ψύχος, που περιόρισε τον καλύτερο παίκτη της Μπούτβα Πέτροβιτς, ενώ εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο πορτιέρο της ελληνικής ομάδας Γιώργος Ρέππας.

Το γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν οι Αφρουδάκης 3 και Μαυρωτάς 2. Τα εφτάλεπτα ήταν: 1-3, 1-0, 1-1, 1-1.

Εξάλλου ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους τέσσερις του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Χίο, αφού σε εξ αναβολής αγώνα για την προημιτελική φάση νίκησε τη Γλυφάδα με 11-7.

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην Α1 όπου έπιασε τον Ολυμπιακό με 23 βαθμούς, ανέβηκε η Πάτρα που σε καθυστερούμενο αγώνα της 15ης αγωνιστικής νίκησε τα Χανιά με 10-6.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ