Πέμπτη 18 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Στο "ψυγείο" Πρέλεβιτς και Παπαδόπουλος

Η εποχή του "Τίγρη" στην ΑΕΚ ανήκει πλέον στην ιστορία, αφού και επίσημα πλέον ο Μπάνε Πρέλεβιτς αποτελεί ξένο σώμα για το "Δικέφαλο". Η διοίκηση της Ενωσης στην προσπάθειά της να επιφέρει την ηρεμία και την πειθαρχία στην ομάδα, με σκοπό την αγωνιστική της ανάκαμψη αποφάσισε να "τελειώσει" τους Πρέλεβιτς, Παπαδόπουλο δίνοντάς τους άδεια μέχρι νεοτέρας. Το χορό άνοιξε ο Μπάνε Πρέλεβιτς που μετά την απολογία του στον Γιάννη Γρανίτσα του ανακοινώθηκε ότι τελεί υπό άδεια, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Οπως δήλωσε ο Γιάννης Γρανίτσας "η άδεια στον Πρέλεβιτς δόθηκε για μερικές ημέρες και αργότερα θα δούμε τι θα γίνει" αλλά το γεγονός ότι ο Μπάνε δε θα προπονείται με την ομάδα, δείχνει ότι δε συμπεριλαμβάνεται πλέον στους ετοιμοπόλεμους...

Αντίθετα με τους δυο παίκτες, όπως δείχνουν τα πράγματα, στα... μαλακά πέφτει ο Αγγελος Κορωνιός, που υπέπεσε σε διπλό πειθαρχικό παράπτωμα αντιμιλώντας στον προπονητή του και βρίζοντας του οπαδούς της Ενωσης. Πάντως προκειμένου να μην ακουστούν μουρμούρες, ο Κώστας Πολίτης ίσως θέσει σε καραντίνα και τον Ελληνα πλέι-μέικερ.

Στα αγωνιστικά, η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έρχεται σαν βάλσαμο για τον Κώστα Πολίτη που θα επιχειρήσει μια μίνι προετοιμασία προκειμένου να αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ