Πέμπτη 18 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΣΕΡΡΕΣ
Με διαφορετικό σχήμα

"Το 3-0 του πρώτου αγώνα πριν μια βδομάδα στις Σέρρες, μας δίνει αέρα πρόκρισης. Πρέπει όμως να δούμε σοβαρά το ματς και θέλω στη συνέχεια η εικόνα των τελευταίων αγώνων, όχι μόνο να διατηρηθεί αλλά και να βελτιωθεί κιόλας". Τα λόγια ανήκουν στον τεχνικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, Βασίλη Δανιήλ, και δίνουν το στίγμα του σημερινού αγώνα ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό (ΟΑΚΑ 7μμ απευθείας μετάδοση ΕΤ-1) για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Καβαλιώτης τεχνικός ενδέχεται να κάνει αρκετές αλλαγές. Υποψήφιοι για τον... πάγκο είναι οι Λυμπερόπουλος, Ασάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βαζέχα που θέλουν ξεκούραση από τα συνεχόμενα ματς. Απόντες ακόμη οι Αλεξόπουλος, Αλεξούδης και οι τιμωρημένοι Φύσσας και Μπασινάς.

Το σίγουρο είναι ότι επανέρχονται στην 11άδα ο Ερικ Μίκλαντ και ο Στράτος Αποστολάκης. Κάτω από τα δοκάρια ίσως επανέλθει ο Γιόζεφ Βάντσικ.

Στο στρατόπεδο των Σερρών ο Χρήστος Αρχοντίδης τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει χωρίς σκοπιμότητα στο Ολυμπιακό στάδιο, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει ένα ανοιχτό ματς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ