Τρίτη 2 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ανοιχτό δάνειο από τη Γενική

Ποσό ύψους μέχρι 1.000.000 δραχμές, προσφέρει σε όσους έχουν έλλειψη "ρευστού", η Γενική Τράπεζα Ελλάδας, με το νέο προϊόν της που φέρει τον τίτλο"Ανοιχτή Πίστωση Γενικής", το οποίο λειτουργεί ως ανοιχτός δανειστικός λογαριασμός και απευθύνεται σε ιδιώτες. Οσοι επιλέξουν τον συγκεκριμένο λογαριασμό της Γενικής:

  • Θα μπορούν να δανείζονται όσα χρήματα χρειάζονται κάθε φορά, στα πλαίσια του ορίου που τους έχει εγκριθεί (μέχρι 1.000.000 δραχμές) και η ανάληψη των χρημάτων θα μπορεί να γίνεται από το γκισέ της τράπεζας ή από αυτόματη ταμειακή μηχανή (ΑΤΜ) με χρήση της κάρτας ανάληψης μετρητών CASH 365.
  • Για την αποπληρωμή του δανείου, ο πελάτης θα πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα το λιγότερο το 1/20 του κεφαλαίου που έχει δανειστεί και σε κάθε περίπτωση η δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 20.000 δραχμών το μήνα.
  • Ανάλογα με το ποσόν που θα ξεχρεώνει, ο πελάτης θα μπορεί να δανείζεται μέχρι το όριο που του έχει εγκριθεί.
  • Το επιτόκιο της "ανοιχτής πίστωσης" θα είναι κυμαινόμενο (για την τρέχουσα περίοδο είναι 19% προσαυξημένο με την εισφορά του νόμου 128/75) και ο εκτοκισμός θα γίνεται κάθε εξάμηνο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ