Πέμπτη 4 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ
Δείγμα θετικόν

"Είδα αυτά που ήθελα, ενόψει των αγώνων με Νορβηγία και Λετονία. Αν οι παίκτες μου είχαν πιο δυνατό αντίπαλο, θα έβλεπα περισσότερα πράγματα. Εχω 4 - 5 ποδοσφαιριστές στους οποίους βασίζω τον κορμό της ομάδας, όμως παρακολουθώ αρκετούς ακόμα". Αυτά ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού εκλέκτορα στην Ελπίδων, Γ. Κόλλια, μετά το πέρας του φιλικού με την αντίστοιχη της Κύπρου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ύστερα από καλή εμφάνιση επικράτησε με 1 - 0 (87' Χούτος). Μάλιστα το σκορ θα ήταν αρκετά μεγαλύτερο αν οι διεθνείς μας δεν έστελναν τρεις φορές την μπάλα στο δοκάρι, ήταν περισσότερο προσεχτικοί και η απόδοση του Κύπριου τερματοφύλακα δεν κυμαινόταν σε υψηλά επίπεδα. Οι γηπεδούχοι, αν και υποδεέστεροι, έχασαν ορισμένες ευκαιρίες με πιο καλή το πέναλτι του Νεοφύτου που απέκρουσε ο Κοτσώλης (42').

ΚΥΠΡΟΣ: Λεονή (46' Αυγουστή), Κοναφή, Νικολάου (88' Κωνσταντίνου), Κάης (74' Οκαρίδης), Κωνσταντινίδης, Μάρκου (33' Πατούνας), Γούμενου, Μιχαήλ (55' Κίτου), Νεοφύτου (80' Λοϊζίδης), Πογιατζής (61' Ποχουζούρης), Παναγιώτου.

ΕΛΛΑΔΑ: Κοτσώλης (79' Αναστασόπουλος), Χατζηζήσης, Κατσιαρός (46' Λιολίδης), Αλεξόπουλος, Κουλακιώτης, Τζιωρτζιόπουλος, Καραγκούνης, Πατσατζόγλου (73' Μπερνεάνου), Χούτος, Σωτ. Κωνσταντινίδης, Καφφές (64' Καρτάλης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ