Τετάρτη 7 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Η αγωνία στα ύψη

Στα ύψη ανεβαίνει σήμερα η αγωνία στη φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης. Τέσσερις ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρόκριση και σίγουρα τα προγνωστικά θεωρούνται παρακινδυνευμένα, αφού σε αυτή τη φάση αναμφισβήτητα δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που υποδέχεται τη Γιουβέντους και η Ντιναμό Κιέβου που κοντράρεται με τους Βαυαρούς της Μπάγερν Μονάχου, είναι τα δυο ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν οι δυο φιναλίστ του τελικού. Ας δούμε αναλυτικότερα:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (ΜΕΓΚΑ 21.45): Οι "μπέμπηδες" του Μάντσεστερ φέτος διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκρισή τους στον τελικό, κάτι που προσπαθούν εδώ και μερικά χρόνια, χωρίς όμως να το καταφέρουν. Στόχος τους είναι να βάλουν από σήμερα τις βάσεις τις πρόκρισης στηριζόμενοι για άλλη μια φορά στην πολύ καλή επιθετική τους γραμμή. Στην αντίπερα όχθη οι Γιουβεντίνοι θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις ώστε η πρόκριση να παιχτεί στην Ιταλία.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΜΕΓΚΑ 00.15): Τα "υπερηχητικά" του Βαλέρι Λομπανόφσκι δηλώνουν έτοιμα να καταπλήξουν για μια ακόμη φορά την Ευρώπη και να προκριθούν στον τελικό. Με το εκπληκτικό επιθετικό δίδυμο Ρεμπρόφ - Σεφτσένκο θα προσπαθήσουν να διασπάσουν την πολύ καλή γερμανική άμυνα. Οι Βαυαροί από την άλλη έχουν δείξει ότι φέτος είναι ασταμάτητοι, τόσο στη χώρα τους όσο και στην Ευρώπη και αυτό θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν και σήμερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ