Τετάρτη 14 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟ 2 - 2
Τυπική διαδικασία...

O Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού ο "τυπικής" σημασίας δεύτερος αγώνας με τον Αθηναϊκό έληξε ισόπαλος 2 - 2. Οι "πράσινοι", που έπαιζαν με σημαντικές ελλείψεις, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκειά του και βρέθηκαν να προηγούνται στο 41' με ένα σουτ - κεραυνό του Ποδαρά από τα σαράντα μέτρα. Οι γηπεδούχοι όμως φύλαγαν την έκπληξη για το δεύτερο ημίχρονο καθώς ο Νίκος Καρούλιας πέρασε τον Χαριστέα στο παιχνίδι, που κάλυψε πολλά κενά της επίθεσης των "λόρδων". Ετσι στο 78' έφυγε μόνος από τα αριστερά και πάσαρε στον Μίσελιτς που πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 1 - 1. Πριν προλάβουν να συνέλθουν από την ισοφάριση οι παίκτες του Ρότσα, οι Βυρωνιώτες πέρασαν στην επίθεση και πάλι με τον Χαριστέα, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2 - 1 (82'). Το τελικό 2 - 2 διαμόρφωσε ο Αλεξούδης με εκτέλεση πέναλτι στο 87'. Τώρα πλέον οι "πράσινοι" θα περιμένουν μέχρι το βράδυ για να μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους στον τελικό της 5ης του Μάη.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βεζυρίδης, Οστρόφσκι (Μιχαήλ 46'), Τασίδης, Μίσελιτς, Θεοδωρίδης, Θεοδωρόπουλος, Γεωργαμλής, Καρύδης (Αναστασίου 78'), Σταματίου (Χαριστέας 63'), Καραμάνος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσώλης, Σιπνιέφσκι (Λαγωνικάκης 68'), Νικολαϊδης, Αλεξόπουλος, Σέζαρ (Γκούμας 65'), Ασάνοβιτς, Αλεξούδης, Ντα Σίλβα, Σίμος, Ποδαράς, Φύσσας (Βλάχος 46').


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ