Τετάρτη 14 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Αρχίζουν τα δύσκολα

Μάχες σε ΟΑΚΑ, Αλεξάνδρειο

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Α1, αφού διεξάγονται δυο σημαντικά παιχνίδια, με τη μονομαχία των "κιτρινόμαυρων" Αρη και ΑΕΚ να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στον άλλο αγώνα θα κοντραριστούν ο Παναθηναϊκός με το Περιστέρι. Ας δούμε αναλυτικά.

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (21.00 Αλεξάνδρειο ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ): Η ώρα της αλήθειας έφθασε για τις δυο ομάδες, που στη διάρκεια της κανονικής περιόδου έδιναν μάχη για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης με τους Θεσσαλονικιούς να επικρατούν στο τέλος.

"Ξέρουμε όλοι ότι η Ευρωλίγκα είναι ο τελευταίος μας στόχος και γι' αυτό θα πρέπει να τα δώσουμε όλα προκειμένου να πετύχουμε", τόνισε ο προπονητής του Αρη Σβι Σερφ, που πιστεύει ότι έστω και την ύστατη ώρα η ομάδα του θα βρει τον καλό της εαυτό. "Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ αφού εκεί βρίσκεται η μεγαλύτερη αδυναμία μας", επισήμανε ο Ισραηλινός κόουτς που πλέον μπορεί να υπολογίζει και στον Ντίνο Αγγελίδη, ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως.

Προσοχή στο άγχος. Αυτό συνιστά στους παίκτες του ο Κώστας Πολίτης που πιστεύει ότι οι παίκτες του δε θα πρέπει να επηρεαστούν από τον παράγοντα έδρα, αφού σε περίπτωση τρίτου παιχνιδιού ο Αρης έχει το πλεονέκτημα. Αγωνιστικά προβλήματα στο "δικέφαλο" δεν υπάρχουν και ο Ελληνας τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΟΑΚΑ 19.00): Για πέμπτη φορά συναντιούνται σε πλέι οφ ο Παναθηναϊκός και το Περιστέρι, όπου οι "πράσινοι" μετρούν έξι νίκες σε εννέα παιχνίδια. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αφού τόσο η κατάσταση του Νίκου Μπουντούρη όσο και του Σάσα Χούπμαν βελτιώνεται σημαντικά. Ο τεχνικός των "πρασίνων" ζητάει ηρεμία από τους παίκτες τους αφού δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απωλειών.

Πεπεισμένοι ότι μπορούν να τα καταφέρουν, παρά το δύσκολο της αποστολής τους, δηλώνουν στο Περιστέρι. Η εξασφάλιση της εξόδου στο Κύπελλο Κόρατς έδιωξε το άγχος από τους Περιστεριώτες, που τώρα πάνε για το κάτι παραπάνω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ