Τετάρτη 21 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ημερίδα για το ΝΑΤΟ

Η νέα δομή του ΝΑΤΟ, η κατάσταση στα Βαλκάνια και η θέση της χώρας μας, είναι τα κρίσιμα πολιτικά και εθνικά θέματα που θα απασχολήσουν την εκδήλωση - συζήτηση που οργανώνει την Παρασκευή 23 Απρίλη στις 6 το απόγευμα,η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Την ώρα που οι εξελίξεις στα Βαλκάνια επιβεβαιώνουν με τον πιο δραματικό τρόπο το νέο ρόλο του ΝΑΤΟ ως εργαλείου επιβολής της νέας ιμπεριαλιστικής τάξης, η ΚΟΘ του ΚΚΕ καλεί σε ανοιχτό διάλογο και προβληματισμό, ώστε να αναδειχτεί ο χαρακτήρας της νέας δομής και το νέο δόγμα της επιχειρησιακής του λειτουργίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ. Εισηγητής θα είναι ο Ορέστης Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα μιλήσουν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ηλίας Θερμός,ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Β. Καρακωστάνογλου,ο κοινωνιολόγος Κώστας Ζουράρης,ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης Σταύρος Ζαχαρέλης.Θα υπάρξει διάλογος και παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ