Παρασκευή 7 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Αστέρια στο "Ακρόπολις"

Με πολλά κορυφαία ονόματα της κολύμβησης να δίνουν το "παρών" ανοίγει σήμερα στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ η αυλαία του διεθνούς 13ου μίτινγκ "Ακρόπολις" που διοργανώνει η ΕΚΟΦ. Στους φετινούς αγώνες θα συμμετάσχουν σπουδαίοι αθλητές με πολλές διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό τους, όπως ο Ιταλός Μασιμιλιάνο Ροσολίνο, ο Πολωνός Μάριος Σέιμπιντα, ο Γερμανός Κριστιάν Κέλερ κ.ά. Στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι συμμετοχές της Γερμανίδας Σάντρα Φέλκε και των Ουκρανών Αννα Ουρουνιούκ και Μαρτίνα Κράφτσικ. Συνολικά στο φετινό μίτινγκ θα μετάσχουν περισσότεροι από 200 κολυμβητές - τριες από 13 χώρες, 2 ξένα σωματεία και 37 ελληνικά.

Η Ελληνική Ομοσπονδία στην προσπάθειά της για αναβάθμιση του μίτιγνκ καθιερώνει από φέτος χρηματικό μπόνους για κάθε κατάρριψη ρεκόρ αγώνων, ενώ προβλέπεται ακόμη μπόνους για τους 3 καλύτερους κολυμβητές και τις 3 κολυμβήτριες που θα προκύψουν βάσει της διεθνούς βαθμολογίας.

Η αυλαία των αγώνων θα ανοίξει στις 17.00 και το σημερινό πρόγραμμα είναι: τελικές σειρές: 400μ Μ.Α. (Α - Γ), 800μ ελεύθερο (Γ), 1.500μ ελεύθερο (Α). Προκριματικές σειρές: 50μ ελεύθερο (Α - Γ), 50μ πρόσθιο (Α - Γ), 50μ ύπτιο (Α - Γ), 50μ πεταλούδα (Α - Γ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ