Κυριακή 16 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
CITROEN BERLINGO MULTISPACE

Νέο "ευρύχωρο"

Το γνωστό μας Berlingo εξόπλισε η Citroen με πλαϊνή συρόμενη πόρτα, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των αγοραστών που ζητούν "πολλά σε ένα". Το Multispace δεν προορίζεται για μια συγκεκριμένη χρήση ούτε φυσικά για μια περιορισμένη ομάδα ανθρώπων.

Αν η πλαϊνή συρόμενη πόρτα παραπέμπει αρχικά σε επαγγελματική χρήση, στο Berlingo χρησιμοποιείται για την εύκολη πρόσβαση των επιβατών στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αυτή η πίσω πόρτα ίσως αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμη όταν μεταφέρονται παιδιά, αλλά και ηλικιωμένοι, αφού χάρη στο μεγάλο άνοιγμα της πόρτας, αλλά και τη δυνατότητα να τραβηχτεί πίσω κατά 8 εκ. το πίσω κάθισμα, θα βολέψει και τους πιο δυσκίνητους.

Οι πέντε θέσεις και ο χώρος αποσκευών μπορούν να βολέψουν μια χαρά την οικογένεια και σίγουρα θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι οι αποθηκευτικοί χώροι στην οροφή, αλλά και οι θήκες για τις φιάλες 1,5 λίτρου, καθώς και οι μικρές καταπακτές στο πάτωμα. Τώρα που έχει πια καλοκαιριάσει, η ηλεκτρική ηλιοροφή θα είναι το δημοφιλέστερο "εξτρά" και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στη δημιουργία θερινού κλίματος. Αν βέβαια χρειαστεί για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους κάτι παραπάνω από τα 664 λίτρα όγκου του πορτ - μπαγκάζ, μπορείτε να ρίξετε το πίσω διαιρούμενο 60/40 κάθισμα, και να αποκτήσετε 2.800 λίτρα, ώστε να χωράει σχεδόν οτιδήποτε.

Το Berlingo διατίθεται στην ελληνική αγορά με ένα κινητήρα 1.400 κ.εκ. με απόδοση 75 ίππων. Το νέο αδελφάκι της οικογένειας διαθέτει νέα μάσκα και καινούριες πλαϊνές προστατευτικές ταινίες, που γράφουν το όνομά του, δηλαδή Multispace. Οι ζώνες ασφαλείας εμπρός έχουν ενσωματωμένους πυροτεχνικούς προεντατήρες, οι πίσω είναι 3 σημείων, ενώ υπάρχουν και δύο ειδικά σημεία όπου τοποθετούνται παιδικά καθίσματα, χωρίς να χρειάζεται να πιαστούν με τις ζώνες για να κρατηθούν.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται: υδραυλικό τιμόνι, αερόσακος οδηγού, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, ηλεκτρικοί καθρέφτες, ρυθμιζόμενοι από το εσωτερικό, φιμέ τζάμια κ.ά. Το Berlingo Multispace χρειάζεται 17,5 για τα 100 χλμ και επιτυγχάνει τελική 150 χλμ/ώρα. Κοστίζει 4.398.000 δρχ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Berlingo με θέα (2001-09-16 00:00:00.0)
Νέο Berlingo. Η πόρτα κάνει τη διαφορά (2000-09-03 00:00:00.0)
Με νοοτροπία μεγάλου το μικρό Arosa (1998-03-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ