Κυριακή 16 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Τροχοί
Berlingo με θέα

Με τεχνολογία δανεισμένη από τα αεροσκάφη η Citroen δημιούργησε μια νέα οροφή, την οποία ονόμασε Modutop και με την οποία εξοπλίζει το Berlingo Multispace. Η νέα οροφή χαρίζει 100 λίτρα επιπρόσθετου χώρου αποθήκευσης και δυνατότητες προσαρμογής του στα «γούστα» των επιβατών

Η οροφή Modutop έχει χρησιμοποιήσει τα πρότυπα που συναντάμε στα αεροσκάφη, έχοντας ενσωματώσει αεραγωγούς εξαερισμού κλιματισμού, φώτα ανάγκης και πρίζες 12 V. Τα υλικά κατασκευής είναι καλής ποιότητας, ανθεκτικά, αλλά και ελαφρά ζυγίζοντας συνολικά 30 κιλά. Η Μodutop διαθέτει μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, αλλά και εύκολα προσβάσιμους αποθηκευτικούς χώρους. Συγκεκριμένα ο εμπρόσθιος αποθηκευτικός χώρος που βρίσκεται στο κέντρο της οροφής, μπορεί να φιλοξενήσει αντικείμενα με όγκο 29 λίτρα και βάρους 5 κιλά. Οι πλαϊνές θήκες χωρούν 23 λίτρα και το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος είναι 10 κιλά. Αλλο τόσο μπορούν να ζυγίζουν τα αντικείμενα που χωρούν στο πίσω μέρος της οροφής, που είναι και το μεγαλύτερο, αφού ο όγκος που μπορεί να φιλοξενηθεί φθάνει τα 50 λίτρα. Μια ακόμη δυνατότητα που δίνεται κυρίως στους μικρούς σε ηλικία επιβάτες, χάρη στη νέα οροφή, είναι η σύνδεση με φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές παιχνίδια και CD.

Στο Berlingo Multispace - να θυμίσουμε ότι τα 624 λίτρα του πορτ-μπαγκάζ, μπορούν να αυξηθούν σε 2.800 λίτρα αν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα - χρησιμοποιεί το γνωστό κινητήρα των 1.400 κ.εκ με τους 75 ίππους. Το Berlingo Modutop διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό υδραυλικό τιμόνι, αερόσακο οδηγού immobilizer, διαιρούμενο πίσω κάθισμα, πίσω ρυθμιζόμενα σε ύψος προσκέφαλα, air contidion και δύο πολύ πρακτικές συρόμενες πόρτες. Η τιμή με αυτό το πακέτο εξοπλισμού διαμορφώθηκε στα 4.304.006 δρχ., ενώ προαιρετικά μπορεί να διατεθούν αερόσακος συνοδηγού, ABS, ζάντες ελαφρού κράματος κλπ.




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ