Κυριακή 16 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Σκακιστικό Πρωτάθλημα Εκκλησιαστικών Ενοριών

Παρακολουθήστε από κοντά το 31ο Ανοιχτό Σκακιστικό Τουρνουά του Σκ. Ομίλου Αμπελοκήπων

Μαζικοί αγώνες στο Δημοτικό Σχολείο «Χρυσόστομος Σμύρνης» (Νέα Σμύρνη)
Μαζικοί αγώνες στο Δημοτικό Σχολείο «Χρυσόστομος Σμύρνης» (Νέα Σμύρνη)
Με τεράστια επιτυχία, πολυπληθέστερο και ισχυρότερο από κάθε άλλη φορά, πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΔΙΚ, το 3ο Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Εκκλησιαστικών Ενοριών, (Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και Σκακιστικός Επιμορφωτικός Ομιλος Καλαβρύτων - Επαρχίας, ήταν οι διοργανωτές).

Περισσότερα από 500 άτομα - σκακιστές, σκακίστριες, γονείς, παράγοντες της πολιτείας και της Εκκλησίας, αλλά και άνθρωποι της Τέχνης, της Επιστήμης και του Πολιτισμού, παρακολούθησαν στις 25 και 26 Αυγούστου τις αξιόλογες εκδηλώσεις, τις μαχητικές παρτίδες των τετραμελών ομάδων από Αίγιο, Πτολεμαΐδα, Γιαννιτσά, Πάτρα, Αραχωβίτικα, Μελίσσι, Βοχαϊκό, Θαλερό, Μπολάτι Κορινθίας, Θήβα, Κεφαλονιά, Λεχαινά, Αθήνα, Καλαμάτα, Κάτω Αλισσό, Τσουκαλέικα και Καλάβρυτα.

Νικήτρια με έξι νίκες σε έξι αγώνες αναδείχτηκε η ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών και ακολούθησαν, ο Αγιος Ανδρέας Πάτρας με 5 βαθ., η Αγία Τριάδα Πτολεμαΐδας με 4,5 β. κ.ά. Να σημειώσουμε την τιμητική βράβευση του προέδρου του ΣΕΠΟΚΕ, γιατρού κ. Ν.Χ. Ραζή για το ποικιλόμορφο έργο του.

  • Από χτες Σάββατο και κάθε Σάββατο ώρα 5.30 μ.μ. και Τετάρτη μέχρι 6-10-01, παρακολουθήστε αξιόλογες παρτίδες στο 31ο Ανοιχτό Τουρνουά του ΣΟ Αμπελοκήπων, Μακρυνίτσας 12-14, Πανόρμου, Αγ. Δημήτριος, τηλ. 6433.584.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ