Κυριακή 16 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Ανεβαίνει το θερμόμετρο...

Αγώνες φωτιά σε κορυφή και ουρά

Ματς φωτιά περιλαμβάνει η 32η αγωνιστική, αφού όσο φτάνουμε στο τέλος οιμάχες για άνοδο και σωτηρία "φουντώνουν".

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τα ζευγάρια:

Αναμφίβολα το κορυφαίο παιχνίδι γίνεται στην Καλαμάτα. Εκεί η "μαύρη θύελλα" υποδέχεται την Καλλιθέα σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για το ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Εδουάρδο Αμορίν τονίζει: "Ολοι οι παίκτες γνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα. Με τη βοήθεια του κόσμου νομίζω ότι τελικά θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδό μας στη μεγάλη κατηγορία".

Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός των "κυανόλευκων" Νίκος Κόβης υποστηρίζει: "Σεβόμαστε την Καλαμάτα, όμως δεν πρέπει να τη φοβηθούμε. Είναι ένα ντέρμπι που πάνω απ' όλα εύχομαι να γίνει σε ήρεμο κλίμα. Ας κερδίσει ο καλύτερος".Την ίδια ώρα τα πρωτοπόρα Τρίκαλα έχουν επικίνδυνη έξοδο στο Βύρωνα. Η Δόξα "καίγεται" για τους βαθμούς, αφού είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Γερμανός προπονητής Γκερντ Πρόκοπ είπε: "Για μας είναι μονόδρομος η νίκη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε". Στην αντίπερα όχθη, ο κόουτς των Θεσσαλών Μιχάλης Φιλίππου δηλώνει: "Σε κάθε αγώνα παίζουμε για τη νίκη. Το ίδιο θα κάνουμε και στο Βύρωνα. Το περισσότερο άγχος θα έχει ο αντίπαλος".

Στη Λάρισα η αδιάφορη βαθμολογικά ΑΕΛ θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή που θέλει εναγωνίως τους τρεις βαθμούς. Ο προπονητής των Πατρινών Τάκης Κυριακόπουλος υποστηρίζει: "Στη Λάρισα κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα είναι αποτυχία. Αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι οι παίκτες".

Τα Γιάννενα καραδοκούν και περιμένουν τυχόν απώλειες των ομάδων της κορυφής, αφού έχουν εύκολο έργο στην έδρα τους με τον ήδη υποβιβασμένο και ουραγό Εδεσσαϊκό.

Ντέρμπι ουραγών θα έχουμε στην Καλαμαριά όπου Απόλλωνας και Παναιτωλικός παίζουν μια κατηγορία. Οποιος χάσει... χάθηκε.

Αναλυτικά το πλήρες σημερινό πρόγραμμα: Καλαμάτα - Καλλιθέα, Δόξα Βύρωνα - Τρίκαλα, Λάρισα - Παναχαϊκή, Καλαμαριά - Παναιτωλικός, Γιάννενα - Εδεσσαϊκός, Πανσερραϊκός - Πιερικός, Αγ. Νικόλαος - Λύκοι, Αναγ. Καρδίτσας - Νίκη Βόλου, Ιάλυσος - Αθηναϊκός.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 17.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ