Σάββατο 22 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΓΓΛΙΑΣ
Απών ο Φέργκιουσον

Χωρίς τον επιθετικό της Ντάνκαν Φέργκιουσον θα αγωνιστεί η Νιούκαστλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, που θα γίνει αύριο στο Γουέμπλεϊ.

Ο 27χρονος Σκοτσέζος επιθετικός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς και το οποίο ουσιαστικά τον εξουδετέρωσε αυτή την περίοδο, καθώς έλαβε μέρος μόνο σε επτά παιχνίδια με τους "ανθρακωρύχους". Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Νιούκαστλ, ο Φέργκιουσον που μεταγράφτηκε το καλοκαίρι από την Εβερτον έναντι 13 εκατομμυρίων δολαρίων, θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα.

Ο Φέργκιουσον τραυματίστηκε στα τέλη Δεκέμβρη στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ και 10 μέρες αργότερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντουάιτ Γιορκ, κατέκτησε τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς στην Πρέμιερ λιγκ, στην ψηφοφορία που διοργανώθηκε ανάμεσα στους χορηγούς των αγγλικών ομάδων.

Ο διεθνής παίκτης από το Τρίνιταντ - Τομπάγκο, τελείωσε τη χρονιά στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ με 18 τέρματα. Ακόμη πέτυχε οκτώ τέρματα στα Κύπελλα Ευρώπης και τρία στο Κύπελλο Αγγλίας, δίνοντας τη δική του... χείρα βοηθείας στην έτσι και αλλιώς επιτυχημένη φετινή περίοδο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ