Τρίτη 25 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εκκληση του ΠΣΑΤ για βοήθεια στους Σέρβους

Οι Γιουγκοσλάβοι συνάδελφοί μας έχουν περιέλθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση από τους συνεχιζόμενους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς και ζητούν τη συνδρομή μας για να αντεπεξέλθουν στις στοιχειώδεις καθημερινές ανάγκες των ίδιων και των οικογενειών τους. Σε επιστολή του Συνδέσμου αθλητικών συντακτών προς τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, μας ενημερώνουν ότι χρειάζονται άμεση βοήθεια σε διάφορα είδη όπως πάνες για μωρά (8 - 19 κιλών), είδη ατομικής υγιεινής, γκάζι για λάμπες και για μαγείρεμα, μαγειρικό λάδι, κονσέρβες, ξηρά τροφή, κ.ά.

Η έκκληση των συναδέλφων και φίλων μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας αφήσει ασυγκίνητους. Ο ΠΣΑΤ σας παρακαλεί να ορίσετε εσείς σε κάθε μέσο ενημέρωσης (εφημερίδα, σταθμό, περιοδικό, πρακτορείο, Γραφείο Τύπου) έναν εκπρόσωπο, ο οποίος θα συγκεντρώσει τα παραπάνω είδη μέχρι τις 6 Ιούνη 1999. Κατόπιν ο εκπρόσωπος να έρθει σε επαφή με τον εξουσιοδοτημένο από το ΔΣ του Συνδέσμου, έφορο κ. Νίκο Σχοινά ή τη Γραμματεία του Συνδέσμου για την παραλαβή και την προώθησή τους στο Βελιγράδι.

  • Εκπρόσωπος του "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" είναι ο αθλητικός συντάκτης Ανδρέας Παγανόπουλος (τηλέφωνα επικοινωνίας 2592.319 - 5750.263 - 0937 526.163 κινητό). Οποιος συνάδελφος ή σύντροφος - συντρόφισσα θέλει να βοηθήσει μπορεί να στείλει τη βοήθειά του στα γραφεία της εφημερίδας (Λ. Ηρακλείου 145) στις ώρες 14.00 - 19.00.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ