Τετάρτη 2 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Διαλέξεις και εκδηλώσεις

Εκδήλωση με θέμα "Η φιλοσοφία και ο πολιτισμός των ιμπεριαλιστών και του ΝΑΤΟ" πραγματοποιεί αύριο (7.30μμ) η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών (Γενναδίου 8, 7ος όροφος). Θα μιλήσει ο συγγραφέας - ερευνητής, μέλος της ΕΕΛ Γιάννης Νικολόπουλος.Ποιήματα θα απαγγείλουν οι: Μαίρη Σολωμού, Δημήτρης Πετράτος.Στο πιάνο η Τιτίκα Σαριγκούλη.

  • Ο Ομιλος Ουνέσκο Νομού Πειραιά και Νήσων και ο θίασος Ιωνικό Θέατρο διοργανώνουν σήμερα (9μμ) εκδήλωση αφιερωμένη στην προστασία και τη διάσωση των μνημείων της Βαλκανικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Πλειάδες" του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού και θα μιλήσει ο καθηγητής Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Γραμματάς.Στο δεύτερο μέρος, ο θίασος "Ιωνικό Θέατρο" θα παρουσιάσει το έργο του Αντώνη Παπαδόπουλου "Η ησυχία κατοικεί στο σπίτι της Αλίκης".Είσοδος ελεύθερη.
  • Σήμερα (12.30μμ) στο "Κέντρο Λόγου και Τέχνης 104" (Θεμιστοκλέους 104) των εκδόσεων "Καστανιώτη", θα παρουσιαστεί το βιβλίο "Μωρά και Μητέρες" σε επιμέλεια των Γιάννη Τσιαντή - Θάλειας Δραγώνα.
  • Αύριο (7.30μμ) στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με την ευκαιρία του εορτασμού της Μέρας Προστασίας του Περιβάλλοντος. Θα μιλήσουν οι: Κωνσταντίνος Δημόπουλος, Αντώνιος Δανασσής - Αφεντάκης, Μιχαήλ Δερμιτζάκης.
  • Αύριο (7μμ) στη Φιλοσοφική Σχολή, στην Πανεπιστημιούπολη, το "Πανεπιστήμιο Αθηνών" και οι εκδόσεις "Καστανιώτη" διοργανώνουν εκδήλωση - παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Φιλιππίδη "Γαλάζια Μηχανή".Προλογίζει ο καθηγητής Νάσος Βαγενάς και συνοδεύει με ένα κείμενό του ο Γιώργος Χειμωνάς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ