Κυριακή 30 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Τυπική διαδικασία

Το ενδιαφέρον στην αυλαία του πρωταθλήματος εστιάζεται στο στάδιο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός θα γιορτάσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του. Για λόγους γοήτρου θέλει τη νίκη, όπως και η αντίπαλός του, ΑΕΚ

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει η τελευταία αγωνιστική του φετινού... μαραθωνίου στην Α Εθνική κατά τα 7/8, αφού όλα ξεκαθάρισαν πριν από μια βδομάδα. Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε πρωταθλητής και μαζί με την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ με τη νέα του μορφή (συμπεριλαμβάνει και το Κυπελλούχων) θα πάρουν μέρος Παναθηναϊκός, Αρης, Ιωνικός και ΠΑΟΚ. Τα... μεγάλα σαλόνια αποχαιρέτησαν Ελευσίνα, Βέροια και φυσικά ο Εθνικός.

Ετσι ουσιαστικό ενδιαφέρον για παράγοντες, αγωνιζόμενους και φιλάθλους δεν υπάρχει. Μοναδική εξαίρεση στην πραγματικότητα της αδιαφορίας, τουλάχιστον θεωρητικά, αποτελεί για δύο λόγους η συνάντηση του σταδίου Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (το υπόλοιπο 1/8). Αφ' ενός οι γηπεδούχοι θα γιορτάσουν την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου. Αφ' ετέρου σε τέτοιους αγώνες αμφότεροι οι αντίπαλοι ενδιαφέρονται για το γόητρο.

Την αίσθηση της αγγαρείας στ' άλλα παιχνίδια, ίσως, μετριάσει η χρησιμοποίηση παιχτών με μικρή ή μηδαμινή συμμετοχή όλη τη χρονιά. Επίσης η προοπτική οι αντίπαλοι να παρουσιάσουν θέαμα απαλλαγμένοι από κάθε άγχος και σκοπιμότητα.

Το πλήρες πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής έχει ως εξής: Ολυμπιακός - ΑΕΚ (20.00, SUPERSPORT), ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (20.00 SUPERSPORT), Ηρακλής - Πανελευσινιακός (16.45). Στις 17.30 αρχίζουν τα παιχνίδια ΠΑΟΚ - Πανιωνίου, Εθνικού Αστέρα - Ιωνικού, Ξάνθης - Απόλλωνα, Προοδευτικής - Αρη, Πανηλειακού- Καβάλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ