Παρασκευή 18 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
"ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ"
την ελληνική κυβέρνηση...

"Οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά μας, την αποκλειστική ευθύνη έχει η ελληνική κυβέρνηση". Μέρα δράσης κατά του πολέμου η Τρίτη 22 του Ιούνη, ανακοίνωσε η ΕΕΔΥΕ και καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος

  • Ο αγώνας συνεχίζεται, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΕΕΔΥΕ. Η ΝΑΤΟική εισβολή, κατοχή και εγκατάσταση θα οδηγήσει σε νέα αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια. Στα ιμπεριαλιστικά αυτά σχέδια συμμετέχει ενεργά και η χώρα μας. Η ελληνική κυβέρνηση στέλνει 1.500 Ελληνες αξιωματικούς και στρατιώτες για να συμμετάσχουν στις ΝΑΤΟικές δυνάμεις κατοχής. Δύο Ιταλοί στρατιώτες νεκροί χτες από νάρκη στο Κοσσυφοπέδιο.
  • Σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή των μανάδων και πατεράδων των στρατευμένων παιδιών προειδοποιεί πως οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά μας, τα οποία κατ' εντολήν της κυβέρνησης μετέχουν στις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ, την αποκλειστική ευθύνη φέρει η ελληνική κυβέρνηση, και καλεί όλο τον ελληνικό λαό σε συνεχή αγώνα μέχρι να αποσύρει η ελληνική κυβέρνηση τις ελληνικές δυνάμεις από Κοσσυφοπέδιο, Αδριατική, Αλβανία, Βοσνία και να κλείσει άμεσα τις βάσεις θανάτου.
  • Μέρα δράσης κατά του πολέμου, για το φιλειρηνικό κίνημα της χώρας μας, καθορίζει την ερχόμενη Τρίτη 22 του Ιούνη η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η οποία και οργανώνει στην πλατεία Κάνιγγος στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση - πορεία και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και αντίστασης στον πόλεμο στις γειτονιές της Αθήνας.

ΣΕΛ.  9   -   12

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ