Σάββατο 19 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Επιθεώρηση... σε διαδίκτυο

"Μίλα μου... και μανταρίνια" τιτλοφορείται η καλοκαιρινή επιθεώρηση τωνΧάρρυ Κλυνν - Λάκη Μπέλλου - Γιάννη Μακρή - Γιώργου Γαλίτη,που ανεβαίνει στις 17 Ιούνη στο θέατρο "Αλσος",σε σκηνοθεσία Χάρρυ Κλυνν,σκηνικά Κάρολου Ρωμούση,κοστούμια Αντώνη Μαρκόπολι, Μάκη Βασιλειάδη, Μιχάλη Μπούτση,χορογραφίες Πάνου Μεταξόπουλου.Παίζουν: Χάρρυ Κλυνν, Σωτήρης Μουστάκας, Βάσια Τριφύλλη, Παύλος Χαϊκάλης, Νεφέλη Ορφανού, Γιάννης Καπετάνιος, Κώστας Ευριπιώτης, Γιώργος Γαλίτης κ.ά.

"Η επιθεώρηση - όπως λέει ο Χ. Κλυνν - ήταν πάντα συνδεδεμένη με την εκάστοτε πολιτική και κοινωνική κατάσταση και αυτό που την έκανε αγαπητή στο πλατύ κοινό είναι η ικανότητά της να ακολουθεί τα γεγονότα και να εκθέτει την άποψη του καλλιτέχνη. Σήμερα, που η πληροφορία μεταδίδεται τόσο εύκολα, θα ήταν παράδοξο η επιθεώρηση να μην εκμεταλλευτεί την τεχνολογία, ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει ακόμη στενότερα τα τεκταινόμενα και να βρεθεί πιο κοντά στα προβλήματα του θεατή, που ζητά εξίσου ψυχαγωγία, αλλά και ενημέρωση".

Ετσι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω του διαδικτύου (διεύθυνση http://www.ai-sixtir.gr) να ενημερωθούν για την παράσταση, να δούνε αποσπάσματα, να ακούσουν τραγούδια και παράλληλα να εκφράσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν. Στη συνέχεια, ο Χ. Κλυνν θα τα επεξεργαστεί και θα τα εντάξει, στο μέτρο του δυνατού, στην παράσταση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ