Παρασκευή 25 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ
Αήττητοι οι Γιουγκοσλάβοι

Πριν την έναρξη του φετινού Ευρωμπάσκετ πολλοί έλεγαν ότι θα είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών αφού όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες ή σχεδόν ίσες. Στην πρώτη φάση των αγώνων τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν όλους αυτούς αφού οι εκπλήξεις είχαν την τιμητική τους.

Η πρώτη θέση της Τουρκίας στον Γ όμιλο, οι προκρίσεις της Κροατίας και της Λιθουανίας ως τρίτες ομάδες με τη δεύτερη να παίρνει την πρόκριση στο παραπέντε, ο πρόωρος αποκλεισμός της χώρα μας, ήταν τα κυριότερα γεγονότα που χαρακτήρισαν την πρώτη φάση των αγώνων. Μόνο στον Α όμιλο τα πάντα κύλησαν "ομαλά", αφού οι Γιουγκοσλάβοι δε φάνηκαν διατεθειμένοι να περιπλέξουν την κατάσταση και καθάρισαν νωρίς την πρώτη θέση παραμένοντας η μόνη αήττητη ομάδα μέχρις στιγμής.

Από δω και πέρα οι 12 ομάδες θα χωριστούν σε δυο ομίλους, τα παιχνίδια των οποίων θα γίνουν στην Πο (Ε Ομιλος) και στο Λε Μαν (ΣΤ Ομιλος) και οι αγώνες θα διεξαχθούν από της 26 έως της 28 Ιούνη.

Στο Ε όμιλο θα μετέχουν η Ισπανία, η Γαλλία, η Σλοβενία και η Γιουγκοσλαβία και στον άλλο όμιλο οι ομάδες της Γερμανίας της Ιταλίας της Λιθουανίας της Τσεχίας και της Κροατίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ