Τρίτη 20 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εύλογες απορίες

Το νυχτερινό κέντρο "Priviledge" ή "Προνόμιο" στα ελληνικά, λειτουργούσε μέχρι τις προάλλες, χωρίς κανένα πρόβλημα, στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Δεν είχε, όμως, άδεια λειτουργίας. Και δεν είναι κανένα μικρό μπαράκι, αλλά ένα τεράστιο μαγαζί. Είχε, βέβαια, μπράβους ή "φουσκωτούς", όπως ονομάζονται στην αντίστοιχη συνθηματική γλώσσα. Μπράβους, οι οποίοι οπλοφορούσαν και δε δίστασαν, να βγάλουν τα κουμπούρια τους και ν' αρχίσουν να πυροβολούν.

Για ν' αποκαλυφθούν όλ' αυτά έπρεπε να γίνουν τα γνωστά, σοβαρά επεισόδια, το βράδυ της περασμένης Τρίτης προς Τετάρτη, που είχαν ως συνέπεια - εκτός άλλων - να οδηγήσουν στο νοσοκομείο δυο νέους, βαριά τραυματισμένους.

Ισως, αναρωτηθείτε, γιατί τα σημειώνουμε όλ' αυτά. Τα σημειώνουμε, επειδή μας δημιούργησαν ορισμένες απορίες. Για παράδειγμα, μπορεί να λειτουργεί χωρίς άδεια ένα νυχτερινό κέντρο, στην παραλιακή λεωφόρο και να γίνεται αυτό, εν αγνοία της Αστυνομίας; Μπορεί, να έχει οπλοφορούντες μπράβους, και πάλι να μην το γνωρίζει η Αστυνομία; Οι μπράβοι των άλλων νυχτερινών κέντρων οπλοφορούν κι αυτοί; Τα υπόλοιπα κέντρα της παραλιακής έχουν άδεια; Τι γνωρίζει η Αστυνομία και τι κάνει για όλ' αυτά; Απορίες, που έχουν μια ιδιαίτερη σημασία, όταν είναι κοινό μυστικό οι διαπλοκές των "ανθρώπων της νύχτας" και αστυνομικών, όπως και ορισμένων τοπικών αρχόντων της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ