Σάββατο 14 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο καθένας κρίνεται από τα έργα του

Εφόσον η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συνυπέγραψε να αιματοκυλήσουν τη Σερβία οι φονιάδες των λαών, είναι δυνατόν να πιστεύουν στο σοσιαλισμό και να αγωνιστούν ενάντια στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Αλλά για να παίρνουν την εξουσία κοροϊδεύουν το λαό.

Ομως, ο λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος το βλέπει ότι υποκρίνονται σαν τους Φαρισαίους, γιατί αν πραγματικά πίστευαν στο σοσιαλισμό, όταν τους κάλεσαν τα αφεντικά τους να υπογράψουν να βομβαρδιστεί ο σέρβικος λαός από το ΝΑΤΟ, που δεν έφταιγε σε τίποτα, έπρεπε πρώτα να το συζητήσουν στη Βουλή, ώστε το κάθε κόμμα να αναλάβει τις ευθύνες του. Ενώ οι κυβερνώντες του ΠΑΣΟΚ, που θέλουν να λέγονται σοσιαλιστές, αποφάσισαν μόνοι τους και ανταποκρίθηκαν στις εντολές των Βρυξελλών.

Ομως, ο ελληνικός λαός βροντοφώναξε και είπε ΟΧΙ. ΟΧΙ στη συμμετοχή της χώρας μας στα εγκληματικά σχέδια του ιμπεριαλισμού. Με τα αντιπολεμικά συλλαλητήρια δώσαμε την απάντηση στην Ευρωπαϊκή Ενωση ότι θέλουμε ειρήνη και αγάπη με όλους τους λαούς. Και τα προβλήματα της κάθε χώρας να λύνονται με διάλογο και όχι με όπλα. Αλλά δυστυχώς η ΕΟΚ με το ΝΑΤΟ είναι το ίδιο συνδικάτο.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΡΥΩΝΗ

Αγρότισσα, Καλαμάτα


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ