Παρασκευή 20 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ταξιδεύουν με τραγούδια

"Αρμενίζοντας σ' ένα καράβι γεμάτο τραγούδια" τιτλοφορείται η συναυλία, που θα δώσει ο Ακης Τριανταφύλλου,αύριο (9μμ), στο Θέατρο Βράχων, στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα (κύκλος: "Νέοι Δημιουργοί"). Τραγουδούν: Ηλίας Κλωναρίδης και Νόνη Ιωαννίδου.Την Κυριακή (9μμ), στο πλαίσιο του κύκλου "Η παγκοσμιότητα των ποιητών της ειρήνης" η Ομάδα Σύγχρονης Τέχνης θα παρουσιάσει το έργο του Μπρεχτ "Η εξαίρεση και ο κανόνας".Τη Δευτέρα (9μμ) θα δώσει συναυλία ο Κώστας Χατζής.

  • Η Μαριώ από τη Θεσσαλονίκη και το συγκρότημά της θα εμφανιστούν σήμερα (11μμ) στο Α Δημοτικό Πάρκο Αγ. Παρασκευής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "1.000 τραγούδια στο δάσος", που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ΕΡΑ 5.
  • Στη Γιορτή Κρασιού, στη Νεμέα, θα τραγουδήσει σήμερα ο Λάκης Χαλκιάς,συνοδευόμενος από τους Ν. Ολυμπίου και Γ. Δανέζη. Αύριο, θα εμφανιστούν στη Γιορτή Κρασιού, στη Ζίτσα Ιωαννίνων. Τη Δευτέρα ο Λ. Χαλκιάς θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.
  • "Στου φεγγαριού τους κλώνους" ξετυλίγει τα τραγούδια του ο Νότης Μαυρουδής,που εμφανίζεται στη Μακρινίτσα. Την Κυριακή (9.30μμ), θα δώσει συναυλία στην αυλή της Παναγίας, συνοδευόμενος από τους Ν. Λότσαρη και Π. Μάργαρη.
  • Με σολιστικό όργανο το κανονάκι, θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Καστελόριζο συναυλία, στους ήχους της Ανατολής. Συμμετέχουν οι Μανώλης Καρπάθιος (κανονάκι), Νατάσα Μακρυνικόλα (τραγούδι) και μουσικό σύνολο αποτελούμενο από τους Νίκο Σαραγούδα, Γιώργο Βασιλάκη, Σύλβια Κουτρούλη, Γιάννη Μαλλιόπουλο, Αλέκο Σταματόπουλο, Γιάννη Μεγαλούδη.Την Κυριακή θα δώσει συναυλία - αφιέρωμα στην Κύπρο - ο Μιχάλης Βιολάρης.Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος.
  • Ο Μανώλης Λιδάκης,την Κυριακή, θα δώσει συναυλία στο Νέστο (Ξάνθη). Μαζί του οι Γιάννης Σπάθας και Λιζέτα Καλημέρη.
  • Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Μανώλης Καλομοίρης" διοργανώνεται τη Δευτέρα (9μμ), στη Σάμο, συναυλία με τη συμμετοχή του Μ. Θεοδωράκη, της ομώνυμης Λαϊκής Ορχήστρας και ερμηνευτές τους Γιώργο Θεοδωράκη, Αλέξια, Γιάννη Κότσιρα, Σωτηρία Λεονάρδου και Δημήτρη Μπάση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ