Σάββατο 21 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικοχορευτικές διαδρομές

Μπαλέτο - θρύλος το Μπολσόι, έχει γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία στη διεθνή χορευτική σκηνή. Μια "γεύση" του έργου που παράγεται σήμερα, σε δύσκολους για τη Ρωσία καιρούς, σε αυτό το ιστορικό θέατρο θα έχουν την ευκαιρία ν' απολαύσουν όσοι βρεθούν αύριο (9.30μμ), στη Ρόδο. Ο λόγος για την παράσταση, που θα δώσουν στο Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου "Μελίνα Μερκούρη" νέα αστέρια του θεάτρου: Μ. Αλλας, Ε. Ευδοκίμοφ, Ε. Ζίμπροβα, Α. Σιμόφ, Κ. Σουλιέποφ, Ν. Κόπτσοβα. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν περιλαμβάνει τα έργα: "Σοπενιάνα" (Σιλφίς), "Divertisment", "Η Ωραία Κοιμωμένη", Σουίτα από το μπαλέτο "Χρυσός αιώνας" και Μπαλέτο "Η Νύχτα της Βαλπουργίας" (από την όπερα "Φάουστ").

  • Στη Χώρα της Τήλου τραγουδά σήμερα ο Παντελής Θαλασσινός,συνοδευόμενος από την Δέσποινα Ολυμπίου.Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα συνεχίσει την περιοδεία του με δύο συναυλίες στην Κύπρο (Σκαλί Αγλατζίας και Κούρειο Θέατρο).
  • Συνεχίζοντας τα συναυλιακά τους ταξίδια οι Γιάννης Γλέζος, Τάκης Κωνσταντακόπουλος, Αθηνά Νταλιακούρα σήμερα εμφανίζονται στους Σφακιώτες Λευκάδας και τη Δευτέρα στην Αγ. Φωτεινή Αμαρίου Ρεθύμνου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ