Τρίτη 24 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τρεις εκπλήξεις

Ιωνικός, Ηρακλής και Παναχαϊκή ήταν, κατά κύριο λόγο, τα τρία "θύματα" της δεύτερης αγωνιστικής στην πρώτη φάση του Κυπέλλου. Αντίθετα, κάνοντας επίδειξη δύναμης ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, όπως αναμενόταν, ζευγάρωσαν τις νίκες τους.

Οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν στην Καρδίτσα μια καλή προπόνηση, ενόψει ΑΙΚ, επικρατώντας του τοπικού ΑΟ με 6 - 1. Οπως και απέναντι στο Αιγάλεω ο Τσίριτς πέτυχε χατ τρικ. Τα χαμόγελα πάντως των δευτεραθλητών "πάγωσαν" από τον τραυματισμό του Καψή, που μάλλον δε θα ξεπεραστεί ως αύριο. Ενα γκολ για κάθε απόντα συμπαίκτη τους πέτυχαν χτες οι "πράσινοι". Παρά την έλλειψη των 5 διεθνών ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ιάλυσο με 5 - 0, έχοντας ως κορυφαίους Ολιβάρες και Σίγκουρτσον. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2 - 0 τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά η πολεμική ατμόσφαιρα και η χουλιγκανική συμπεριφορά των γηπεδούχων οπαδών είναι μεγαλύτερη ήττα για τους Μαγνησιώτες και το άθλημα.

Οι Νικαιώτες δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Λεωνιδίου. Ηττήθηκαν δίκαια από την αρκαδική ομάδα με 2 - 1 και προβλημάτισαν τον τεχνικό τους Κ. Πολυχρονίου, λίγες μέρες πριν την παρθενική τους εμφάνιση στα ευρωπαϊκά "σαλόνια". Η Παναχαϊκή πέντε λεπτά πριν τη λήξη ισοφαρίστηκε από το Αγερσανί, ενώ ο Ηρακλής μόλις στο 75 κατάφερε να ισοφαρίσει τον Εθνικό Κατερίνης, που δικαιούνταν τη νίκη. Και στο συγκεκριμένο αγώνα οπαδοί του "γηραιού" αποδοκίμασαν πρόεδρο, προπονητή και ενίσχυσαν το ήδη κακό κλίμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ