Σάββατο 11 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
Επιλογές
Ηχοι και φωνές

Παντελής Θαλασσινός
Παντελής Θαλασσινός
Σμυρναίικα τραγούδια ερμηνεύει η Μαρία Σουλτάτου, με συνοδούς αξιόλογους μουσικούς, στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» (210-5242211), όπου μέχρι και αύριο φιλοξενείται η μουσικοθεατρική παράσταση «Umitlerim Σμύρνης». Τα τραγούδια συνοδεύουν αφηγήσεις και διαφάνειες. Σκηνοθεσία: Κοραής Δαμάτης.

  • Πολυφωνικά τραγούδια και οργανικές μονωδίες σήμερα, στην «Αλλη Οχθη» (210- 9270628), από τους «Χαονία», Θωμά Λώλη, Ηλία Μούτσο κ.ά. Θα παρουσιαστεί, επίσης, το νέο CD «Φωνές της Πέτρας» - έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιού. Αύριο, στον ίδιο χώρο οι Εύη Γεροκώστα και Χριστίνα Φραγκεσκάκη αφηγούνται λαϊκά παραμύθια.
  • Οι Βαγγέλης Γερμανός και Γιάννης Νικολάου προσκαλούν σε μια «Κρουαζιέρα στ' όνειρο», κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο «Panteios Live» (210-9212049).
  • Η Σωτηρία Λεονάρδου, ο συνθέτης Πάνος Φορτούνας και ο ντράμερ - συνθέτης Albert Παναγιωτόπουλος, με μπλουζ - ροκ διάθεση, συναντώνται σήμερα (11μμ), «στον Αέρα» (Πετρούπολη).
  • «Ο έρωτας σε μια ανάσα» από την Κρινιώ Νικολάου στα «εννέα όγδοα» (210-8235841) από αύριο και κάθε Κυριακή (9μμ). Ενα πρόγραμμα με ωραίες στιγμές του ελληνικού και ξένου τραγουδιού. Τη μελωδική «διήγηση» συνοδεύουν κινηματογραφικές εικόνες και ποιητικές νύξεις. Σκηνοθετική επιμέλεια: Κική Μαυρίδου.
  • Με είσοδο ελεύθερη, αύριο Κυριακή (8μμ), στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Σώστης) οι Λάκης Παππάς και Ανδριάνα Κόλλια ερμηνεύουν τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.
  • Ο Παντελής Θαλασσινός, με αφορμή το νέο του cd «Το Καλαντάρι», πραγματοποιεί τη Δευτέρα και την Τρίτη (10μμ), στον «Ιανό», μουσική παράσταση, τραγουδώντας το δωδεκάμηνο και παλιά αγαπημένα του κομμάτια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ