Τρίτη 14 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Εμπιστευτικό...

Σκηνή από την ταινία «Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό»
Σκηνή από την ταινία «Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό»
Το ψυχολογικό θρίλερ «Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό» θα μεταδώσει απόψε στις 21.00 το ALTER. Λος Αντζελες, αρχές της δεκαετίας του '50. Η τηλεόραση εγκαθιδρύεται θριαμβευτικά στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων και η πόλη των «αγγέλων» χαρακτηρίζεται ως η μητρόπολη του μέλλοντος. Πίσω από αυτή την «αγγελική» πόλη όμως κρύβεται μια πολιτεία διαφθοράς, παράνομων συναλλαγών και επικίνδυνων παθών. Σε αυτό το φόντο κινούνται τρεις εντελώς διαφορετικοί αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να επιλύσουν το φόνο έξι ατόμων σε ένα νυχτερινό κέντρο. O καθένας ακολουθεί τη δική του μέθοδο. Ο Εξλεϊ είναι ένας από τους καλύτερους και πιο έντιμους αστυνομικούς, ο Γουάιτ είναι καλός στη δουλιά του αλλά δεν μπορεί να ελέγξει τη βίαιη συμπεριφορά του. Πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση είναι μια πανέμορφη γυναίκα, η μυστηριώδης Λιν Μπράκεν, την οποία ερωτεύεται παράφορα ο ένας από τους τρεις... Εννέα Οσκαρ διεκδίκησε στην απονομή του 1998 η ταινία «Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό», το αριστουργηματικό φιλμ νουάρ του Κέρτις Χάνσον, για να κερδίσει τελικά αυτό του διασκευασμένου σεναρίου και του β' γυναικείου ρόλου (Κιμ Μπάσιντζερ). Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του πολυεπίπεδου αστυνομικού μυθιστορήματος του Τζέιμς Ελρόι, που πολλοί θεώρησαν ως την καλύτερη ταινία της δεκαετίας του '90. Εξαιρετικές ερμηνείες από τους Ράσελ Κρόου, Κέβιν Σπέισι, Γκάι Πιρς, Κιμ Μπάσιντζερ και Ντάνι Ντε Βίτο.

  • «Οταν ένας άνδρας αγαπάει μια γυναίκα». Αισθηματικό δράμα σε σκηνοθεσία Λούις Μαντόκι. Ο Μάικ και η Αλις είναι παντρεμένοι και φαινομενικά ευτυχισμένοι,έστω κι αν εκείνος λείπει συχνά από το σπίτι, λόγω της δουλιάς του. Είναι πιλότος αεροπορικής εταιρείας. Η Αλις καταφεύγει στο ποτό προκειμένου να πνίξει τους φόβους και τις ανησυχίες της. Ετσι αρχίζει να είναι πολύ συχνά εκτός πραγματικότητας και η σχέση της με την οικογένειά της κλονίζεται. Η Αλις έχει προσπαθήσει να κρύψει από το περιβάλλον της ότι είχε γίνει αλκοολική. Τα προβλήματα όμως θα οξυνθούν ακόμη περισσότερο όταν η γυναίκα θα μπει σε ομάδα αποτοξίνωσης και θα βγει «θεραπευμένη». Παίζουν οι Μεγκ Ράιαν, Αντι Γκαρσία, Ελεν Μπέρστιν και Τίνα Ματζορίνο (ΝΕΤ 23.00).
  • «Η ροζ Κάντιλακ». Ο Κλιντ Ιστγουντ, ερμηνεύει το ρόλο ενός κυνηγού επικηρυγμένων στην κωμωδία του Μπάντι Βαν Χορν. Φυσικά δεν είναι από τις καλύτερες ταινίες του Ιστγουντ. Παρ' όλα αυτά είναι μια ταινία που βλέπεται ευχάριστα. Ο κυνηγός των φυγόδικων, θα συλλάβει μια νεαρή γυναίκα που έχει φύγει από τον άνδρα της και η οποία κατηγορείται ότι έχει στην κατοχή της πλαστά δολάρια. Θα την ερωτευτεί όμως, και μαζί θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν, με μια ροζ κάντιλακ (STAR 01.00).
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στον «κόσμο» μιας κυρίας (2006-08-24 00:00:00.0)
Πάθος για τη ζωή (2002-10-27 00:00:00.0)
Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό (2002-02-10 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (1998-09-13 00:00:00.0)
Ο Κλιντ Ιστγουντ σε "ροζ Κάντιλακ" (1996-11-21 00:00:00.0)
"Πρετ α πορτέ" ...γυναικών (1996-05-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ