Πέμπτη 21 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο Κλιντ Ιστγουντ σε "ροζ Κάντιλακ"

Ο Κλιντ Ιστγουντ, ερμηνεύει το ρόλο ενός κυνηγού επικηρυγμένων στην κωμωδία του Μπάντι Βαν Χορν "Η ροζ Κάντιλακ".Φυσικά δεν είναι από τις καλύτερες ταινίες του Ιστγουντ. Παρ' όλα αυτά είναι μια ταινία που βλέπεται ευχάριστα. Ο κυνηγός των φυγόδικων, θα συλλάβει μια νεαρή γυναίκα που έχει φύγει από τον άνδρα της και η οποία κατηγορείται ότι έχει στην κατοχή της πλαστά δολάρια. Θα την ερωτευτεί όμως, και μαζί θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν, με μια ροζ κάντιλακ, από τα μέλη μιας ρατσιστικής οργάνωσης, που τους κυνηγά. Μαζί με τον Κλιντ Ιστγουντ πρωταγωνιστεί η Μπερναντέτ Πίτερς (STAR 23.00).

Την αμερικανική ασπρόμαυρη κλασική ταινία του Αρτσι Μάγιο "Ενας άγγελος στον ώμο μου",θα προβάλει το SEVEN X στις 22.00.Ενας γκάνγκστερ, που σκοτώνεται κάνει συμφωνία με το διάβολο και επιστρέφει ξανά στη ζωή, στο σώμα ενός δικαστή.

"Ο γαλάζιος χαρταετός", είναι μια κινέζικη ταινία του Τιαν Ζουάνγκ - Ζουάνγκ, που προβάλλεται από την τηλεόραση για πρώτη φορά. Την προσωπική του άποψη, για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Κίνα την περίοδο 1957 - 1967, καταγράφει ο σκηνοθέτης, μέσα από την ιστορία μιας οικογένειας. Παίζουν οι Γι Τιαν, Τσεν Ξιαομάν και Λου Λίπινγκ (ΕΤ-2, 23.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ