Τρίτη 21 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σεβασμός όχι φόβος

Θέλουν αλλά θα μπορέσουν; Την απάντηση θα δώσουν απόψε στο ΟΑΚΑ (21.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) οι παίχτες της ΑΕΚ, που καλούνται να ξεπεράσουν πρακτικά και ψυχολογικά εμπόδια και να φτάσουν σ' ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στη Μίλαν. Οι «κιτρινόμαυροι» προσβλέπουν σε δική τους πάρα πολύ καλή απόδοση και αντιστρόφως ανάλογη των αντιπάλων.

Ο Φερέρ δεν τρέφει αυταπάτες. Χαρακτήρισε την πρωτοπόρο του ομίλου «ένα από τα μεγαθήρια του ποδοσφαίρου, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται» και δήλωσε πεπεισμένος ότι θα παραταχθεί με ενδιαφέρον για τη νίκη. Οσο για την ΑΕΚ, «αν μπορέσουμε και μας αφήσει η Μίλαν τότε θα κερδίσουμε. Η ιδέα είναι να κερδίσουμε και αν το καταφέρουμε θα είμαστε ευτυχισμένοι». Δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γεωργέα, Λαγό, Ιβιτς.

Ο Αντσελότι επισήμανε ότι στόχος της Μίλαν είναι «να προκριθούμε ως πρώτοι του ομίλου αλλά και να μη φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική για να περάσουμε». Σε απλά ελληνικά, θέλει τους τρεις βαθμούς. Θεωρεί - τουλάχιστον έτσι δήλωσε - ότι «τα πράγματα δε θα είναι εύκολα» και περιμένει από τους παίχτες του, να μην υποτιμήσουν την ΑΕΚ. Πάντως, δήλωσε σίγουρος ότι «δε θα χάσουμε». Θ' απουσιάσουν οι τραυματίες Νέστα, Γκατούζο, Καλάντζε, Φαβάλι, Σερζίνιο και Μάσιμο Αμπροζίνι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ