Τρίτη 21 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Στα μέτρα των πρωτοπόρων

Στα μέτρα των πρωτοπόρων ήταν η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Η κατάσταση στην κορυφή δεν άλλαξε, αφού και οι τρεις που είναι στα ψηλά πατώματα επικράτησαν των αντιπάλων τους. Αναλυτικότερα, ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο από τον Αρη στου Χαριλάου βρήκε το σθένος στην επανάληψη με Ριβάλντο και Καστίγιο να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πάρει μια σπουδαία νίκη. Σίγουρα η διαιτησία του Ζωγράφου (σ.σ. παραπέμπεται) δίκαια αφήνει παράπονα στους γηπεδούχους αφού ο Γεωργάτος έπρεπε να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα σε δύο περιπτώσεις.

Ο Παναθηναϊκός... απέδρασε με σχετική άνεση από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο με τέσσερα γκολ και επιπλέον κέρδος τον Τζιόλη που σημείωσε δύο περίφημα τέρματα και παρακαταθήκη για μια εξαιρετική καριέρα αν διατηρήσει χαμηλούς τόνους.

Η ΑΕΚ, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, ανασυντάχθηκε και έφτασε σε εύκολη επικράτηση επί τω Φαιάκων.

Πολύτιμες νίκες σημείωσαν ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Ξάνθη, πρώτο τρίποντο για τον Ηρακλή στη Λάρισα ενώ στο μηδέν έμεινα Καλαμαριά και Εργοτέλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ