Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1
Εν αναμονή... ανακατατάξεων

Βαθμολογικές ανακατατάξεις κρύβει η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, όπου μπορεί να απουσιάζει το ντέρμπι, εντούτοις ενδιαφέροντα παιχνίδια υπάρχουν και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα... Το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ του Πανιωνίου και της ΑΕΚ, η επικίνδυνη έξοδος του Ολυμπιακού στην έδρα της Ολυμπιάδας Πατρών και οι κόντρες στην ουρά της βαθμολογίας είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της αγωνιστικής.

Εκεί ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που καλείται να «περάσει» για μια σειρά λόγους. Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην Ολυμπιάδα στην Πάτρα θέλουν να ρεφάρουν την ήττα τους από τον Αρη, αφού σε διαφορετική περίπτωση το πιο πιθανό είναι να χαθούν τα όνειρα για πρωτιά στην κανονική περίοδο. Στον Ολυμπιακό πάντως, το κλίμα ξανάγινε ευχάριστο μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Μόσχας. Το αήττητο της έδρας πράγμα που αν συμβεί θα τον διατηρήσει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας είναι ο στόχος του Πανιωνίου. Αντίθετα, η ΑΕΚ αναζητάει τη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία που θα της δώσει άλλη ώθηση για τη συνέχεια.

Στην ουρά, ο Μακεδονικός κοντράρεται με την ΑΕΛ, όπου ο νικητής παίρνει ανάσα και προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του, όσον αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού. Επίσης η Ολύμπια Λάρισας φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Για τους Λαρισαίους το... στραβοπάτημα είναι απαγορευτικό, αφού βάζει την ομάδα σε περιπέτειες. Ειδικό ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση του Αμαρουσίου με τον Πανελλήνιο, δυο ομάδων που φαντάζουν σχεδόν ισοδύναμες φέτος.

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Σάββατο: 17.00 Ολύμπια Λάρισας - ΠΑΟΚ (ΕΤ-1), 17.00 Μακεδονικός - ΑΕΛ (ΣΠΟΡ+), 21.00 Πανιώνιος - ΑΕΚ (SUPERSPORT). Κυριακή: 16.30 Αρης - Αιγάλεω, 17.00 Παναθηναϊκός - Απόλλων Πατρών, 17.00 ΑΕΠ Ολυμπιάς - Ολυμπιακός (ΕΤ-1), 19.00 Μαρούσι - Πανελλήνιος (SUPERSPORT).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ