Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Δοκιμασίες για τους... Ευρωπαίους

Με τις αναμετρήσεις των δύο ΠΑΕ, που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής. Ομως τη (θεωρητικά) πιο δύσκολη αποστολή έχει αύριο ο Παναθηναϊκός.

Τρίτη και καλή. Αυτή είναι η ελπίδα στον Αρη, που προσβλέπουν - ό,τι δεν κατάφεραν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό - να το πετύχουν με τους «πράσινους». Για να το καταφέρουν, λέει ο Ογιος, πρέπει να δείξουν «παραγωγικότητα από το 1' μέχρι το 90'» και να «κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα, με συγκέντρωση και ηρεμία». Οι φιλοξενούμενοι, με καλή ψυχολογία (από την πρόκριση στο ΟΥΕΦA), προβληματίζονται μην τους βγει η κούραση.

Ο μεγαλύτερος «φόβος» (και όχι μόνο) του Σόλιντ δεν είναι η αντίπαλος, αλλά οι παίχτες του να σκέφτονται την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σαχτιάρ. Γι' αυτό τους επισημαίνει συνεχώς ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν την Κέρκυρα και ότι για να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις, πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Οι γηπεδούχοι αναγνωρίζουν τη δυσκολία, αλλά δηλώνουν έτοιμοι να αγωνιστούν όσο καλύτερα μπορούν και ό,τι προκύψει.

Ο Φερέρ, παρά τις αρκετές απουσίες, είναι αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα τα καταφέρει. Αρκεί, και αυτό τονίζει στους παίχτες του, να είναι συγκεντρωμένοι και να μη σκέφτονται το καθοριστικό παιχνίδι στο Βέλγιο. Στον Ιωνικό ελπίζουν το αντίθετο. Οτι οι γηπεδούχοι θα αποπροσανατολιστούν, θα παρουσιαστούν χαλαροί και θα δώσουν την ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα.

Το πλήρες πρόγραμμα, έχει ως εξής: ΣΗΜΕΡΑ: Κέρκυρα - Ολυμπιακός (16.45, ΑΛΦΑ), ΑΕΚ - Ιωνικός (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). ΑΥΡΙΟ: Ατρόμητος - Καλαμαριά, Λάρισα - Εργοτέλης (15.00), Ηρακλής - Αιγάλεω (17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), ΟΦΗ - Ξάνθη (17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Αρης - Παναθηναϊκός (19.00, NET), ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής, στη Β' Εθνική, είναι: ΣΑΒΒΑΤΟ: Λεβαδειακός - Χαϊδάρι (15.00, ΕΤ-3). ΚΥΡΙΑΚΗ (15.00): Προοδευτική - Θρασύβουλος Φυλής, Καστοριά - Νίκη Βόλου, Αγροτικός Αστέρας - Πανσερραϊκός, Εθνικός - Γιάννινα, Μεσσηνιακός - Βέροια, Ηλυσιακός - Πανθρακικός, Εθνικός Αστέρας - Καλαμάτα. ΔΕΥΤΕΡΑ: Καλλιθέα - Αστέρας Τρίπολης (17.00, ΕΤ-3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ