Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις
Αύριο Κυριακή 10 Δεκέμβρη

Εκδήλωση με θέμα «ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ - Γιατί πρέπει να επιστραφούν στον αποστολέα!» συνδιοργανώνουν το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και η Πανσπουδαστική Κ.Σ., στις 11 π.μ., στο αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, ο Θωμάς Κασσελούρης, εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ο Γιώργος Ηρακλέους, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εκδήλωση για τις εξελίξεις στην Εκπαίδευση και τις θέσεις του ΚΚΕ διοργανώνει η Αχτιδική Επιτροπή Β. Εβρου του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας.

Εκδήλωση για τα νέα βιβλία και τη σχέση τους με τις αντιδραστικές αλλαγές στην εκπαίδευση, διοργανώνει η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, στις 6.30 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.

Τρίτη 12 Δεκέμβρη

Εκδήλωση για το περιεχόμενο των νέων σχολικών βιβλίων διοργανώνουν οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ, στα Τρίκαλα, στις 7 μ.μ., στο «Φρούριο». Θα μιλήσει ο Μ. Μιχαηλίδης, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής των «Θεμάτων Παιδείας» και της Ομάδας Εκπαιδευτικών του ΚΜΕ.

Εκδήλωση τιμής για τα 60 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας διοργανώνει η Οργάνωσης Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στις 7 το απόγευμα, στο μεγάλο αμφιθέατρο της Νομικής, με ομιλητή τον Χρήστο Κόφφα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τη δράση του ΔΣΕ, θα παρουσιαστεί ποιητικό - μουσικό αφιέρωμα και στο χώρο θα υπάρχει έκθεση φωτογραφικού υλικού και βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ