Πέμπτη 21 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Μηδέν εις το πηλίκον

«Σκόνταψε» ξανά ο Παναθηναϊκός, αφού οι τριφυλλοφόροι δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Καλαμαριά. Παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία και έτσι η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό που θα γίνει (10 Γενάρη), στην έδρα των Ποντίων. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, έφυγαν από τις θύρες τους και κινήθηκαν έξω από το γήπεδο, απειλητικά, προς τη θύρα των επισήμων. Εκεί βρήκαν μπροστά τους αστυνομικές δυνάμεις που τους εμπόδισαν και ξεκίνησε πετροπόλεμος που εξελίχθηκε σε κυνηγητό με την αστυνομία να πετάει δακρυγόνα για να απομακρύνει το πλήθος.

  • Η πρόκριση έφερε και μια έκπληξη για την Ξάνθη. Οι Ακρίτες επικράτησαν με 1-0 (Μπάρκογλου 35΄ πέναλτι) του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά ωστόσο η είδηση βγήκε μετά το παιχνίδι. Αυτή αφορά την παραίτηση του προπονητή της Ξάνθης, Τάκη Λεμονή. Σύμφωνα με τον ίδιο, την απόφαση την πήρε στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ αλλά παρέμεινε λόγω του αγώνα Κυπέλλου. «Τότε έγιναν κάποια πράγματα τα οποία δε με τιμάνε» δήλωσε χαρακτηριστικά. Πάντως ο Ελληνας τεχνικός αρνήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο να αναλάβει τον Ολυμπιακό ωστόσο χτες οι φήμες τον έφερναν κοντά στην επιστροφή του στο λιμάνι.
  • Tov αέρα της Νίκης Βόλου φαίνεται να έχει πάρει για τα καλά ο Ηλυσιακός που μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα, χτες άφησε τους Βολιώτες και εκτός συνέχειας στο Κύπελλο, αφού τη νίκησε με 1-0 στο Βόλο (Μανωλιάδης 92΄).
  • Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Λάρισα (16.00 ΝΕΤ) ξεχωρίζει στις σημερινές αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τη φάση των 16 της διοργάνωσης. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι: Κέρκυρα-Ιωνικός (14.30), ΠΑΟΚ-Εργοτέλης (18.45 ΝΕΤ).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ