Τετάρτη 3 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Διαφορετικό ... ποδαρικό

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει σήμερα ο Αρης με τη Νάπολι

Eurokinissi

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει σήμερα ο Αρης με τη Νάπολι
Διαφορετικά συναισθήματα και στόχους περιλαμβάνει το... ποδαρικό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στη νέα χρονιά για Παναθηναϊκό και Αρη με την επανέναρξη των αγώνων στην Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν την Ολύμπια Λιουμπλιάνας (ΟΑΚΑ, 20.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ 1) σε ένα θεωρητικά εύκολο απόγευμα γι' αυτούς και με στόχο να διατηρήσουν το αήττητο σερί. Αντίθετα, ο Αρης φιλοξενώντας τη Νάπολι (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ 2) δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι, ορόσημο για το θέμα της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Η συνέχιση του αήττητου σερί κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και για την επιβεβαίωση ότι η διακοπή της αγωνιστικής δράσης δεν επηρέασε την ομάδα (αφού η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί και ουσιαστικά η πρωτιά) είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ολύμπια. Το γεγονός ότι η σλοβενική ομάδα θεωρείται του ...χεριού του δείχνει το έργο του να είναι εύκολο. Ωστόσο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γνωρίζει καλά τις παγίδες που κρύβουν παιχνίδια μετά από πολυήμερη διακοπή.

Ασχημο ποδαρικό επιφύλαξε η τύχη για τον Αρη στην αυγή της νέας χρονιάς αφού πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, όπως αυτό με τη Νάπολι, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τερέν Καστλ. Το βασικό ατού του Αρη υπέστη οξεία σκωληκοειδίτιδα και υποβλήθηκε σε επέμβαση με αποτέλεσμα να λείψει για 20 μέρες περίπου. Στα αγωνιστικά οι «κίτρινοι» θέλουν τη νίκη και εάν είναι δυνατόν με +3 πόντους για να καλύψουν την ήττα τους στην Ιταλία (71-69), αφού έτσι θα κάνουν σημαντικό βήμα για την κατάληψη τουλάχιστον της 5ης θέσης που μπορεί να δώσει πρόκριση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ