Τρίτη 16 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ο κατήφορος συνεχίζεται...

Το σκηνικό βίας συνεχίστηκε και το περασμένο τριήμερο ανάμεσα σε χούλιγκαν. Στον αγωνιστικό τομέα κέρδισαν και οι τρεις πρωτοπόροι

Σε δεύτερη μοίρα πέρασαν για μια ακόμη αγωνιστική τα πεπραγμένα στους αγωνιστικούς χώρους, αφού μέσα στο περασμένο τριήμερο είχαμε μπαράζ επεισοδίων ανάμεσα σε χούλιγκανς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Το κακό ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή στο Περιστέρι, όταν οπαδοί των «ερυθρολεύκων» πήγαν σε σύνδεσμο του ΠΑΟ, με σκοπό να βρουν συγκεκριμένο άτομο και να του επιτεθούν. Δεν τον εντόπισαν αλλά έκαναν επίθεση σε άλλα άτομα που ήταν εκεί. Λίγο μετά επίθεση δέχτηκε πούλμαν των «πρασίνων» που επέστρεφε από τη Ρώμη. Βόμβες μολότοφ την ίδια μέρα έπεσαν και στο σύνδεσμο ΠΑΟ στο Νέο Ψυχικό.

Το Σάββατο ήταν η σειρά των οπαδών του ΠΑΟ. Σε γραφείο συνδέσμου του Ολυμπιακού πέρασε ομάδα νεαρών και προξένησε φθορές σε 15 αυτοκίνητα, με μολότοφ πέτρες και άλλα αντικείμενα. Την Κυριακή το σκηνικό βίας ολοκληρώθηκε με επίθεση σε πούλμαν με οπαδούς του Ολυμπιακού από τη Λαμία με αποτέλεσμα να τραυματίσουν δυο άτομα, καθώς και αργότερα με συμπλοκές των δυο ομάδων στην οδό Πειραιώς, που έληξε με προσαγωγές από τα ΜΑΤ...

Στον αγωνιστικό τομέα και οι τρεις ομάδες της κορυφής κέρδισαν εύκολα ή δύσκολα. Ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη» με το γρήγορο γκολ του Καστίγιο, η ΑΕΚ που έστω και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ γύρισε το ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο ΠΑΟ πέρασε άνετα με τεσσάρα από τη Νεάπολη κόντρα στον καταδικασμένο Ιωνικό.

Η μάχη πάντως για την παραμονή φουντώνει, όπως και για την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αφού οι ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ