Σάββατο 5 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Εντυπωσιασμένος ο Καμπς

Μόνο καλά λόγια για τη νέα του ομάδα είχε να πει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ Αλεχάντρο Πατρίσιο Καμπς, σε συνέντευξη που έδωσε. Ο Αργεντινός παίκτης εντυπωσιάστηκε από την υποδοχή που του επιφύλαξαν με την επιστροφή της ομάδας από την Αυστρία, όπου και πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία της: «Είμαι εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που μου επιφύλαξαν στο αεροδρόμιο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Εκανα τον ντεμπούτο μου στην Αυστρία όπου γινόταν η προετοιμασία, στο φιλικό με τη Χάποελ Τίκβα, πήγα πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα». Οσο για τη νέα του ομάδα; «Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα καθώς με βοήθησαν οι υπόλοιποι παίκτες, οι οποίοι είναι πολύ φιλικοί μαζί μου. Μιλάμε στα αγγλικά και οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ θα μου φέρουν καθηγητή ελληνικών, ώστε να μάθω γρήγορα τη γλώσσα. Ποτέ δεν περίμενα πως θα ενσωματωθώ τόσο γρήγορα στην ομάδα».

  • Μέρα ξεκούρασης ήταν η χτεσινή για τους παίκτες του Αρη. Ο προπονητής του συλλόγου, Μπάμπης Τεννές, έδωσε άδεια σε όλους τους ποδοσφαιριστές αφού έκλεισε το επόμενό τους ραντεβού για σήμερα που θα ανακοινωθεί και η αποστολή για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Καλαμάτα. Μοναδικό πρόβλημα για τον Τεννέ είναι η τιμωρία που έχουν οι Κολτσίδας και Παπαδόπουλος από την περασμένη περίοδο και θα απουσιάσουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
  • Τελειωμό δε φαίνεται να έχει το σίριαλ «Ντεμπά» για τον Ηρακλή. Ο Λιβεριανός άσος αναβάλλει συνέχεια την επιστροφή του στην Ελλάδα, πράγμα που έχει εξοργίσει τους διοικούντες του «Γηραιού», ενώ ο Γιάννης Κυράστας θα περιμένει την απολογία του παίκτη πριν οριστικοποιήσει την τιμωρία του, που αναμένεται να είναι ποινή χρηματικού προστίμου ή διακοπής συμβολαίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ