Σάββατο 27 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιάννης Βουλαρίνος
Γιάννης Βουλαρίνος
Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΝΙΚΟΥ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ (Πύραυλος), προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης.

Η σύζυγός του Τασία

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη της ΡΙΤΣΑΣ (Αγορίτσας) ΤΣΙΑΚΙΡΗ από τις πρώτες αντάρτισσες του ΔΣΕ στα Χάσια το 1946 και μετά τη μεταπολίτευση εργαζόμενης στον «Ριζοσπάστη», καθώς επίσης στη μνήμη του συντρόφου της ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΑΚΙΡΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ.

Γ. Μωραΐτης

* * *

Στη μνήμη της ΜΟΣΧΑΣ ΣΕΪΤΗ, ο Νίκος Κιετσιέτσης προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ανω Γλυφάδας.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, που πέθανε πρόσφατα και αντί για στεφάνι στην κηδεία του, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νέας Σμύρνης.

Δημήτρης Πρωτοψάλτης

** * *

Στη μνήμη των διοικητών των τριών Αρχηγείων της Ρούμελης του ΔΣΕ το 1947:

  • Της Παρνασσίδας ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • Της Φθιώτιδας ΝΙΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
  • Της Δυτικής Στερεάς ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ - ΓΙΩΤΗ

προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ.

Γιάννης Βούζας - Λαδιάς

* * *

φΩΤ.

Στη μνήμη του καπετάν ΔΙΑΜΑΝΤΗ (Γιάννη Αλεξάνδρου), διοικητή της 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», 30 ευρώ.

Ηλίας Καρατζάς

** *

Στη μνήμη των αγωνιστών - στελεχών του ΚΚΕ ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΤΣΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥΛΑ, ΝΙΚΟΥ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΕΝΕΤΣΑΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΟΥΛΙΑΣ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ, ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ, ΤΑΚΗ ΑΔΑΜΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΝΑΚΑ (Αραχθου), ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΩΪΔΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΤΣΑΝΑΚΟΥ, ο αντιστασιακός Νίκος Κασσαρος προσφέρει 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
* **

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ (Σωτήρη), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και προέδρου της Επιτροπής Ειρήνης Ηλιούπολης, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Περιστερίου, 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, στα ιδανικά του οποίου έμεινε πιστός έως το τέλος της ζωής του.

Χαρίκλεια Μαραγκάκη

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των αείμνηστων συναδέλφων μου, στελεχών του υπουργείου Εργασίας, μελών του ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΟΚΑ, ο οποίος δολοφονήθηκε στα Παλιοκούντουρα από παρακρατικούς και ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΛΑ, ο οποίος τραυματίστηκε στη μάχη του Νοσοκομείου «Σωτηρία» και ενώ βρισκόταν στο έδαφος ο Εγγλέζος διοικητής τον εκτέλεσε επί τόπου, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παντελεήμονα»

Ελευθερία Λογαρά - Χλωρού

* * *

Φωτ.2

Στις 6 Μάρτη 2007 συμπληρώνονται 21 χρόνια από το θάνατο του γαμπρού μου ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΥ από το χωριό Μανωλάτες.

Επίσης συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από το θάνατο, στις 20 Νοέμβρη 2003, της αδελφής μου ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ Κόκκα - ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΥ από το χωριό Λέκκα Σάμου.

Στη μνήμη τους προσφέρω 50 ευρώ, ως τρίτη δόση, για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΝΕ Πύργου Ηλείας.

Μανώλης Κόκκας

* * *

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας Λύσσανδρος Ταμουρίδης προσφέρει 100 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΦΩΤΗ ΠΑΤΣΙΑΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος το 1946 κακοποιήθηκε και δολοφονήθηκε από παρακρατικούς τρομοκράτες και χωροφύλακες, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δυτικού Αγρινίου.

Νιόβη Πατσιαλού

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ και του εξαδέλφου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

Γιάννης Τσιακίρης
Γιάννης Τσιακίρης
Λέλα - Λευτέρης

* **

Φωτ2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΛΕΩΝΙΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ και ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ Ψαλίδα - ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ, τα ανίψια τους Βούλα και Βασίλης Μπάμπας προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Λιβαδίου Ελασσόνας του ΚΚΕ, 50 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης μου μητέρας ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΔΕΡΜΑΤΙΔΟΥ, η οποία πέθανε πρόσφατα, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Περισσού, 20 ευρώ.

Ανέστης Δερματίδης


Γιώργος Χαλάς
Γιώργος Χαλάς

Αγγελική Βουλαρίνου
Αγγελική Βουλαρίνου

Νίκος Τερζόγλου
Νίκος Τερζόγλου

Δημήτριος Ρόκας
Δημήτριος Ρόκας

Λεωνίδας Οικονομίδης
Λεωνίδας Οικονομίδης

Γιώργος Μπουντούρογλου
Γιώργος Μπουντούρογλου

Αφροδίτη Ψαλίδα
Αφροδίτη Ψαλίδα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ