Τρίτη 30 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Παναγιώτης Χελιώτης
Παναγιώτης Χελιώτης
Φωτ.

Στις 28 Γενάρη 1948, σκότωσαν σε ενέδρα το παλικάρι ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ (Μπατάκα).

Στη μνήμη του προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, 200 ευρώ.

Η γυναίκα του Νότα Παναγοπούλου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ βετεράνου του ΚΚΕ καθώς επίσης στη μνήμη του ΝΤΙΝΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ μαχητή του ΔΣΕ, προσφέρουμε 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ληξουρίου για την Οικονομική Εξόρμηση.

Διονύσης και Γιώργος Φιλιππάτος

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ μέλους του ΚΚΕ, των ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΟΝΑΚΗ, των αδελφών μου ΠΑΝΟΥ και ΗΛΙΑ ΚΑΣΑΠΙΔΗ, καθώς επίσης στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων.

Κατερίνα Κασαπίδου

* * *

Η Στέλλα Φουντουλάκη από τη Λάρισα προσφέρει στο «Ριζοσπάστη» 300 ευρώ στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών.

* * *

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ και αντί για λουλούδια, ένας σύντροφος από τα παλιά προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ, το Κόμμα του.

Γιάννης Θ.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών, οι οποίοι δολοφονήθηκαν στο Μακρονήσι ΓΟΡΔΙΟΥ, ΤΑΤΑΚΗ, ΣΑΜΠΑΤΑΚΗ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Καρδίτσας.

Βασίλης Στεργίου

* * *

Φωτ.

Στις 31 Γενάρη συμπληρώνονται 21 χρόνια από τότε που έπαψε να χτυπά η καρδιά του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΓΙΩΡΓΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ. Γεννήθηκε στην Ανω Αγόριανη. Αντάρτης του ΕΛΑΣ στην Κατοχή και μαχητής του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, από το φθινόπωρο του 1949 έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία.

Επαναπατρίστηκε τον Δεκέμβρη του 1985.

Γεράσιμος Στεφανάτος
Γεράσιμος Στεφανάτος
Στη μνήμη του προσφέρουμε 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Η σύζυγός του Ελένη

Τα παιδιά και τα εγγόνια του

* * *

Στη μνήμη της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑ και του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΪΛΑ ο Ηλίας Κριθαρούλας πρόσφερε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 6 χρόνια από τις 16 Οκτώβρη 2000, από το θάνατο του αγαπημένου συντρόφου μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΕΛΙΩΤΗ, μέλους του ΚΚΕ και του Παραρτήματος Νέας Φιλαδέλφειας της ΠΕΑΕΑ.

Στη μνήμη του προσφέρω 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ - ΚΝΕ Νέας Φιλαδέλφειας για την Οικονομική Εξόρμηση.

Η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα Καίτη Χελιώτη.

* * *

Στις 31 Γενάρη συμπληρώνονται 32 χρόνια από το θάνατο του αξέχαστου συντρόφου μου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, εξόριστου για 3 χρόνια στο Μακρονήσι, ο οποίος πέθανε στις 31 Γενάρη 1974.

Στην άσβεστη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ στο Παράρτημα Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας της ΠΕΑΕΑ.

Η γυναίκα του Τασία Καραγιαννίδου

* * *

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αρτέμιδας.

Ευγενία Καραπάνου

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των μελών του ΚΚΕ και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΡΑΚΙΤΣΗ (Ορφέα Βλαχόπουλου) και ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΕΦΕΡΗ (Μήτσου Μαρή), προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα.

Χρήστος Ραχιώτης

* * *

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΕΥΑΝΘΙΑΣ, η οποία έπεσε θύμα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας το Μάη του 1981, καθώς επίσης στη μνήμη του αδελφού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Τάκη) μέλους του Παραρτήματος Μοσχάτου της ΠΕΑΕΑ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2003, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ελευσίνας.

Δημήτρης Βλαχογιώργος
Δημήτρης Βλαχογιώργος
Στέλιος Αποστόλου, συνταξιούχος.


Μπάμπης Παναγόπουλος
Μπάμπης Παναγόπουλος

Γεωργία Μπουραντά
Γεωργία Μπουραντά



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ