Τρίτη 13 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Σε ... ιταλικό μοτίβο

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται πλέον ο Παναθηναϊκός, που ετοιμάζεται σήμερα το βράδυ να προετοιμάσει το έδαφος ώστε να κάνει το ένα από τα δύο βήματα που απαιτούνται για πρόκριση στο φάιναλ φορ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Για τη φάση των «12» της διοργάνωσης αντιμετωπίζει στην Ιταλία τη Ματεράτσα (21.30 ΕΤ1), με σκοπό να βάλει τις βάσεις ώστε να έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της Γλυφάδας. Στην ομάδα επικρατεί αισιοδοξία, ενώ ο Ντος Σάντος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλιά των παικτών του. Ωστόσο, όπως επισήμανε, θα πρέπει σήμερα να ετοιμαστούν για ...πόλεμο. Αλλωστε, το γεγονός ότι η Ματεράτσα δεν τα πάει καλά στο ιταλικό πρωτάθλημα και έχει ρίξει το βάρος στην ευρωπαϊκή διάκριση είναι ένα στοιχείο που κάνει πιο δύσκολη την αποστολή των «πρασίνων». Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντος Σάντος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην του Σωτήρη Πανταλέοντα, μετά τη γνωστή περιπέτεια που πέρασε στην Ισπανία.

  • Τα φαβορί είχαν τον πρώτο λόγο στην 14η αγωνιστική της Α1 όπου οι εκπλήξεις απουσίασαν. Τα αποτελέσματα ΠΑΟΚ -Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-1, Ηρακλής - ΕΑΠ 3-0, Παναθηναϊκός - Αρης 3-0, Ορεστιάδα - Παγκράτι 3-0, Πανελλήνιος - Ολυμπιακός 0-3. Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 39, Ολυμπιακός 35, ΠΑΟΚ 29, Ηρακλής 28, ΑΕΚ 20, Πανελλήνιος 19, ΕΑΠ 18, Αρης 15, Λαμία 15, Ορεστιάδα 13, Εθνικός Αλεξανδρούπολης 12, Παγκράτι 6. Σημ.: Δε συμπεριλαμβάνεται ο αγώνας Λαμίας - ΑΕΚ.
  • Για την προημιτελική φάση του φετινού Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Πάτρα από τις 28 Φλεβάρη έως τις 3 Μάρτη τα ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι: Ηρακλής - ΑΕΚ, Παναθηναϊκός - Πανελλήνιος, ΠΑΟΚ - Λαμία, Ολυμπιακός - ΕΑΠ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ