Τετάρτη 14 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Για την πλήρωση μιας (1) θέσης Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Ανακοινώνεται ότι, με την Υ.Α. Φ.121/13/77935/Β2 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 469/05-12-06/τ.Γ΄ εγκρίθηκε η προκήρυξη για την πλήρωση μιας θέσης (ΔΕΠ) Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, στο Τμήμα Κοινωνιολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Διεθνείς Οψεις του Κοινωνικού Ελέγχου του Εγκλήματος με έμφαση στον Ευρωπαϊκό Χώρο».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν στο Ιδρυμα την υποψηφιότητά τους μαζί με τα απαραίτητα για την κρίση τους δικαιολογητικά μέχρι και 12-04-2007.

Μαζί με την αίτηση πρέπει να υποβάλουν:

1. Σε δώδεκα (12) αντίτυπα τα εξής:

α) Βιογραφικό σημείωμα

β) Αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών (αντίγραφο πτυχίου, αντίγραφο διδακτορικού διπλώματος κλπ., τίτλους με ισοτιμία από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ, εφόσον πρόκειται για τίτλους Παν/μίων της Αλλοδαπής (γνησίως επικυρωμένα).

γ) Αναλυτικό υπόμνημα για τα υποβαλλόμενα επιστημονικά δημοσιεύματα.

2. Σε πέντε (5) πλήρη αντίτυπα/σειρές τα εξής:

α) Βιογραφικό σημείωμα

β) Αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών (αντίγραφο πτυχίου, αντίγραφο διδακτορικού διπλώματος κλπ., τίτλους με ισοτιμία από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ, εφόσον πρόκειται για τίτλους Παν/μίων της Αλλοδαπής (γνησίως επικυρωμένα).

γ) Αναλυτικό υπόμνημα για τα υποβαλλόμενα επιστημονικά δημοσιεύματα

δ) Πρωτότυπα επιστημονικά δημοσιεύματα

3. Πιστοποιητικό του Αρμόδιου Δημάρχου ή Προέδρου Κοινότητας στο οποίο θα αναγράφεται ο τρόπος και ο χρόνος κτήσεως της Ελληνικής Ιθαγένειας.

Προκειμένου για πολίτες Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, πιστοποιητικό της αρμόδιας Αρχής του Κράτους την ιθαγένεια του οποίου έχει ο υποψήφιος.

4. Πιστοποιητικό υγείας και φυσικής καταλληλότητας για την άσκηση των καθηκόντων της θέσης από την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή.

Το δικαιολογητικό με στοιχείο 4 θα κατατεθεί από τον υποψήφιο που θα εκλεγεί.

Η ποινική κατάσταση του υποψηφίου προς διορισμό θα αναζητηθεί υπηρεσιακώς (Κ.Υ.Α. 2458/2005).

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να μην υπέχουν χρηματική υποχρέωση για αυτές ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές κατά το χρόνο έκδοσης της πρυτανικής πράξης διορισμού τους. Για το λόγο αυτό υποχρεούνται να καταθέσουν πριν το διορισμό τους πιστοποιητικό τύπου Α΄ του αρμοδίου στρατολογικού γραφείου.

Οι υποψήφιοι που δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή δεν έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητάς τους δεσμεύονται με υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1566/89 ότι θα προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά πριν από την έκδοση της πρυτανικής πράξης διορισμού τους.

Το κώλυμα της μη εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν ισχύει για πολίτες Κράτους - Μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στο οποίο δεν προβλέπεται όμοιο κώλυμα διορισμού.

Οι ανωτέρω πολίτες οφείλουν να υποβάλουν, εκτός των πιο πάνω δικαιολογητικών και πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Ελληνικού ΑΕΙ ή απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας Δ΄ επιπέδου από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και άνετη χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Πληροφορίες στο Τμήμα Διδακτικού Προσωπικού, τηλ. 210-9201347 από 9 π.μ. - 1 μ.μ.

Ο Πρύτανης

Καθηγητής ΣΤ. ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ