Τετάρτη 14 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Περί διαστρεβλώσεων

Παπαγεωργίου Βασίλης

Εντελώς αναίτια και με αφορμή μια ερώτηση που του υποβλήθηκε από το συντάκτη της εφημερίδας μας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας επιχείρησε χτες επίθεση κατά του «Ρ», λέγοντας και ξαναλέγοντας ότι στα ρεπορτάζ μας διαστρεβλώνουμε τα όσα λέει. Η ανακρίβεια - για να μην πούμε το ψεύδος - είναι ολοφάνερη.

Ο «Ρ», ως εφημερίδα του ΚΚΕ, θα στέκεται πάντα και με συνέπεια απέναντι σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι η κοινωνία στην εξέλιξή της πρέπει να κινείται με κριτήριο τα κέρδη της πλουτοκρατίας. Θα συνεχίζει να είναι κόντρα σε όλους εκείνους που με τις πολιτικές τους αρνούνται το δικαίωμα των εργαζομένων για πλήρη και αξιοπρεπή απασχόληση, αρνούνται πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις. Θα καταγγέλλει όσους αρνούνται την υποχρέωση της κοινωνίας για δωρεάν Παιδεία, Υγεία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Θα έχει μέτωπο με όλους εκείνους που απεργάζονται ακόμα πιο δυσμενείς όρους για την Κοινωνική Ασφάλιση και τη συνταξιοδότηση των λαϊκών στρωμάτων.

Η εφημερίδα, όμως, ποτέ δε διαστρέβλωσε και δε διαστρεβλώνει τα όσα λέγονται από τους εκάστοτε αρμόδιους, συμπεριλαμβανομένων και των διοικητών της Τράπεζας της Ελλάδας. Και αυτό το γνωρίζει ο Ν. Γκαργκάνας. Και από αυτή την άποψη, οι χτεσινοί του ισχυρισμοί για διαστρέβλωση των λεγομένων του από την εφημερίδα μας δεν είναι μόνο ατυχείς και αυθαίρετοι, αλλά δείχνουν ότι έχουμε δίκιο στην κριτική μας απέναντι στις θέσεις και την πολιτική του κυρίου Διοικητή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ