Σάββατο 17 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ευανθία Κυριαζοπούλου
Ευανθία Κυριαζοπούλου
φωτ.

Σήμερα 17 Φλεβάρη συμπληρώνονται 6 μήνες από το θάνατο του αγαπημένου μας ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Πάντα ήταν μπροστά στους αγώνες των αγροτών και για τα τοπικά προβλήματα της περιοχής του. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Στη μνήμη της ΑΝΝΑΣ ΚΟΛΟΖΩΦ για την επέτειο του θανάτου της, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Σύντροφοι και φίλοι της

* * *

Πέρασαν σχεδόν 15 χρόνια, από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΗΣ Π. ΔΗΜΟΥ.

Πιστοί πάντα στους αγώνες του ΚΚΕ προσφέρουμε στο Κόμμα 300 ευρώ.

Η συντρόφισσά του Ελένη Τρανού-Δήμου

Οι κόρες του Βάνα και Νίκα Δήμου

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ο οποίος εκτελέστηκε από τους Γερμανούς και συνεργάτες τους στις 23 Φλεβάρη 1943, η αδελφή του Τασούλα προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ για τους αγώνες του.

** *

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΛΕΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΛΑΧΑΒΑ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ, η οικογένεια του Σπύρου Βλαχάβα προσφέρει 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Στη μνήμη των συντρόφων μου, με τους οποίους οργανώσαμε μαζί την πρώτη έφιππη ομάδα του Αρχηγείου Αγράφων του ΔΣΕ, ΝΙΚΟΥ ΓΚΕΝΑ, ΚΑΝΑΡΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΕΞΑΡΧΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΡΟΥΣΗ, ΠΕΡΙΚΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΑΤΖΗ, καθώς επίσης στη μνήμη όλων των μαχητών και μαχητριών της Ταξιαρχίας Ιππικού του ΔΣΕ, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη, δημοκρατική, για το σοσιαλισμό, προσφέρω 80 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Βουλγάρικα της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Λίζα Ψωμιάδου
Λίζα Ψωμιάδου
Τάσος Διαμαντής

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αξέχαστης γυναίκας μου ΕΛΙΣΑΒΕΤ (Λίζας) ΨΩΜΙΑΔΟΥ πρόσφερα 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων.

Σταύρος (Τάκης) Ψωμιάδης

από τα Παλαιά Σφαγεία

* * *

Φωτ.

Στις 13 Φλεβάρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΑ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ, οπαδού του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η γυναίκα του, ο γιος του, η νύφη και τα εγγόνια του προσφέρουν 100 ευρώ στην ΚΟΒ Χαραυγής-Ευγένειας Κερατσινίου.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη των συγγενών και συγχωριανών μου από το Χαλαζώνι Φιλιατρών Μεσσηνίας, μελών του ΚΚΕ, ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, γραμματέα του χωριού, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ο οποίος σκοτώθηκε στη διάρκεια εκκαθαριστικών επιχειρήσεων στη θέση Σωτηριάνικα Ταϋγέτου. ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΕΝΙΧΤΑ, μέλους του ΚΚΕ, πρώτου κομμουνιστή δημάρχου, ο οποίος εκλέχτηκε το 1934 στις Σέρρες. ΙΩΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και αντάρτη του ΕΛΑΣ και ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΓΑΝΗ, μέλους του ΚΚΕ, καθώς επίσης στη μνήμη της αγαπημένης συζύγου μου, μητέρας και γιαγιάς ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω 50ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Καματερού.

Κώστας Κυριαζόπουλος

* * *

Στη μνήμη των συγχωριανών μου από τους Σουστιάνους Λακωνίας, μαχητών του ΔΣΕ, καθώς επίσης στη μνήμη 39 πατριωτών που δολοφονήθηκαν από παρακρατικούς τρομοκράτες και από τρομοκράτες του Πουλάκου και στη μνήμη δύο γυναικών, ενός γέροντα και ενός παιδιού, τριών χρόνων, οι οποίοι κάηκαν ζωντανοί μέσα στα σπίτια τους, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ριζούπολης, 100 ευρώ.

Παν. Αθανασόπουλος


Αστέριος Κωστόπουλος
Αστέριος Κωστόπουλος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ