Τρίτη 27 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΧΑΝΙΑ
Οργιο νοθείας στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων

Καταγγελία συνδικαλιστών της «Λαϊκής Αγωνιστικής Ενότητας»

Οργιο νοθείας επικράτησε στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων, την Κυριακή 25 Φλεβάρη, σύμφωνα με καταγγελίες συνδικαλιστών της «Λαϊκής Αγωνιστικής Ενότητας».

Στην ένσταση που υπέβαλαν οι συνδικαλιστές αποχωρώντας από τη Γενική Συνέλευση, αναφέρουν ότι η ηγεσία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων με την καθοδήγηση του προέδρου της ΓΕΣΑΣΕ επιδιώκει να προχωρήσει σε ένα συνέδριο μέσα από διαφανείς και νόθες διαδικασίες, με εκλογές αγροτικών συλλόγων - «μαϊμού» και διορισμένους αντιπροσώπους.

Συγκεκριμένα, στελέχη της ΟΑΣΧ παρουσίασαν καταστάσεις εκλογών σε Αγροτικούς Συλλόγους που ποτέ όμως δεν πραγματοποιήθηκαν ή και σε ορισμένους που έγιναν ψήφισαν ελάχιστοι και τελικά εξέλεξαν από δύο αντιπροσώπους και πάνω, χωρίς ωστόσο να παρουσιάσουν καταστάσεις ψηφισάντων.

Για τους λόγους αυτούς, όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστές της «Λαϊκής Ενότητας», κατέθεσαν την ένσταση και αποχώρησαν από τη Γενική Συνέλευση, για να μη νομιμοποιήσουν τη νόθα αυτή διαδικασία που εξυπηρετεί συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές, όπως σημειώνουν.

Τέλος, καλούν τους αγρότες να γυρίσουν την πλάτη τους σε αυτές τις δυνάμεις και απαιτούν την άμεση διεξαγωγή εκλογών στους Αγροτικούς Συλλόγους για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΟΑΣΧ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ