Τρίτη 6 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο απολογισμός του ΥΠΕΧΩΔΕ...

Πραγματικό «περιβόλι» είναι ο απολογισμός του ΥΠΕΧΩΔΕ στο τρίχρονο διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ, που έδωσε χτες στη δημοσιότητα ο υπουργός Γ. Σουφλιάς, θέλοντας να καλύψει, προφανώς, τις προεκλογικές ανάγκες του κόμματός του. Αλιεύουμε, λοιπόν, κάποια από τα στοιχεία που έδωσε για τη χωροταξία και το περιβάλλον:

  • Προχωράμε, λέει, στην εκπόνηση και θεσμοθέτηση ενός ολοκληρωμένου χωροταξικού σχεδιασμού, προβάλλοντας το ειδικό χωροταξικό σχέδιο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με το οποίο στο πλαίσιο της απελευθέρωσης της ενέργειας ανοίγει το δρόμο στο μεγάλο κεφάλαιο να κατασκευάσει αιολικά πάρκα ακόμη και στους «πυρήνες» των εθνικών δρυμών της χώρας!
  • Εφαρμόσαμε, υποστηρίζει, σχέδια διαχείρισης των στερεών και υγρών αποβλήτων, όταν υπάρχουν ακόμη στη χώρα μας πάνω από 1.500 ανεξέλεγκτες χωματερές, όταν όλοι ζούμε το πρόβλημα της λυματολάσπης της Ψυττάλειας και ενώ σε λίγο οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου δε θα ξέρουν πού να πετάξουν τα σκουπίδια τους!
  • Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, επισημαίνει, για να αποκτήσουν οι Ελληνες εθνικό Κτηματολόγιο, όταν για να γίνει αυτό χαρατσώνεται ο λαός με πολλαπλά «κτηματόσημα» και όταν η «Κτηματολόγιο ΑΕ», όπως αποκάλυψε ο «Ρ», ετοιμάζεται να εφαρμόσει αντιεπιστημονική μέθοδο για την οριοθέτηση των δασών, οδηγώντας έως και το 30% του δημόσιου δασικού πλούτου στην εμπορευματοποίηση και τσιμεντοποίηση!

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ