Σάββατο 10 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις για την Παιδεία

-- Οι μαθητικές Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για το περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων, σήμερα, Σάββατο, στις 6 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

-- Η Αχτιδική Επιτροπή Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Περιστέρι με θέμα «Οι αγώνες του ΚΚΕ για μια λαϊκή Παιδεία»,αύριο, Κυριακή, στις 11 π.μ., στην αίθουσα ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1).

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ οργανώνουν συγκέντρωση, αύριο, Κυριακή, στις 11 π.μ., στο ωδείο «Μήτρος Σουλιμιώτης» (Σίφνου και Αγ. Γεωργίου).

-- Η ΚΟΒ Κορωπίου του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση, τη Δευτέρα 12 του Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Κορωπίου (πεζόδρομος Παπασιδέρη).

-- Η Κομματική Οργάνωση Καμινίων Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στην Παιδεία, το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας», την Τετάρτη 14 του Μάρτη, στις 7 μ.μ. στον Πολυχώρο του δήμου «Κ. Κωσταράκος» (Μαντινείας - Σερίφου - Θήρας). Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μεσογείων του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη στην Παλλήνη, με θέμα «Ο ρόλος κι ο σκοπός των "μεταρρυθμίσεων" στην Παιδεία. Η πρόταση του ΚΚΕ», την Πέμπτη 15 του Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (πλατεία Ελευθερίας 1 και Φειδιππίδου 22Β). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπλωματάς, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ