Τρίτη 13 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Υπάρχει κρίση

Από τα γεγονότα που ξεχώρισαν στην τελευταία αγωνιστική η ακόμα μια μέτρια εμφάνιση του Ολυμπιακού, που έδειξε να μην έχει συνέλθει από το σοκ της Πάτρας (όταν έχασε από τη Λαμία στα ημιτελικά του Κυπέλλου) και υποχρεώθηκε από την ΑΕΚ να αφήσει ένα βαθμό. Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν τα προσχήματα και νίκησαν τελικά το «Δικέφαλο» με 3-2 σετ, ωστόσο πάλι δημιούργησαν προβληματισμό με την απόδοσή τους. Στα αξιοσημείωτα και η εκτός έδρας νίκη του Πανελλήνιου επί του Αρη με 3-1, που ουσιαστικά συνιστά βαθιά βαθμολογική ανάσα για τους Κυψελιώτες. Το ίδιο ισχύει και για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που «πέρασε» από την έδρα της ΕΑΠ (3-0).

Αντίθετα, δύσκολα θα αποφύγει τα λεγόμενα πλέι-άουτ και τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού ο Αρης.

Με τη φόρα του Κυπέλλου, η Λαμία νίκησε στο Παγκράτι (3-0), ενώ σε μονόλογο μετέτρεψε το λεγόμενο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 3-0.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Παναθηναϊκός 48, Ολυμπιακός 43, Ηρακλής 34, ΠΑΟΚ 31, ΑΕΚ 27, ΕΑΠ 24, Πανελλήνιος 22, Λαμία 21, Εθνικός Αλεξανδρούπολης 18, Αρης 15, Ορεστιάδα 14, Παγκράτι 6. Σημ. Δε συμπεριλαμβάνεται ο χτεσινός αγώνας Ορεστιάδα - Ηρακλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ